Uw adres in rankingCoach

In dit artikel leggen we uit waarom je je adres moet invullen en hoe dit helpt bij SEO.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht:

1. Waarom heeft rankingCoach je adres nodig?

We hebben uw adres nodig zodat we de volgenden zaken nauwkeurig kunnen regelen:

• De juiste regio instellen

• Krijg nauwkeurige rapporten over zoekwoorden

• Vind relevante concurrenten

• Hulp bij uw online-aanwezigheid in lokale bedrijfsgidsen

Het is belangrijk om je adres in te vullen, zodat we je kunnen helpen je website beter te optimaliseren door je te richten op de juiste regio, lokaal of nationaal.

Het rapportenoverzicht van rankingCoach in zoekmachines zoals Google zijn afhankelijk van de locatie van de gebruiker van de zoekmachine. De concurrentie, zoekwoorden en zoekvolume variëren per locatie.

Het adres helpt rankingCoach om u te voorzien van nauwkeurige dagelijkse rapporten . Aangezien de resultaten en rangschikkingen van zoekmachines afhankelijk zijn van de locatie van de gebruiker, moet u op de hoogte zijn van uw rangschikking van elk zoekwoord in de regio die u target.

Het adres helpt rankingCoach ook om uw concurrenten te vinden die u kunt volgen en u krijgt ook rapporten over de geselecteerde zoekwoorden, evenals sociale media-activiteit en Google-advertenties.

Met uw adres kunnen we uw bedrijf vinden op sociale mediaplatforms en online bedrijfsgidsen zoals Google Bedrijfsprofiel. Op deze manier kunnen we u helpen uw online zichtbaarheid te verbeteren en kunnen klanten uw bedrijf makkelijker vinden.

2. Wat gebeurt er met mijn adres?

Het is verplicht om een adres in te voeren zodat rankingCoach het juiste land kan detecteren waardoor we uw website beter kunnen optimaliseren voor zoekmachines in het juiste deel van de wereld.

Het adres dat u in rankingCoach invoert, blijft bij rankingCoach en wordt niet gepubliceerd, tenzij u besluit uw bedrijf in lokale bedrijfsgidsen te publiceren en uw gegevens te synchroniseren met Google Bedrijfsprofiel. Dit betekent dat u wilt dat uw adres zichtbaar wordt voor klanten.

Als u geen fysiek adres voor uw bedrijf heeft, kunt u eenvoudig uw persoonlijk adres of een willekeurig adres toevoegen, zolang het maar in de stad of regio is waar u aanwezig wilt zijn.

rankingCoach blijft rapporten, gegevens en andere informatie verzamelen, maar plaatst uw adres niet in lokale bedrijfsgidsen of Google.

3. Hoe voeg je je adres toe in rankingCoach?

Tijdens het onboardingproces wordt je gevraagd om je adres toe te voegen aan de rankingCoach-app. Zorg ervoor dat u uw bedrijfsadres toevoegt waar uw klanten u kunnen vinden.

Als uw adres meer dan één regel bevat omdat het een beetje specifieker is, kunt u een regel toevoegen door eenvoudig op de knop " Voeg adresregel 2 toe " te klikken na de eerste adresregel en u kunt een industrieterrein, eenheid invoegen, of een andere pand .

Als je je adres invoert in rankingCoach en de applicatie accepteert het niet, dan betekent dit dat het ingevoerde adres geen bestaande geografische locatie op Google Maps is en niet kan worden toegevoegd. Controleer of uw straatnaam en postcode correct zijn.

rankingCoach biedt u echter ook de mogelijkheid om uw locatie op de kaart te bepalen. Sleep de rode pin naar uw exacte locatie op de kaart en klik op "Opslaan" als u klaar bent.

4. Kan ik mijn adres wijzigen?

U kunt uw adres op elk moment wijzigen in uw account. Klik eenvoudig op "Algemeen" in het linkermenu van uw rankingCoach-dashboard en vervolgens op "Bedrijf". Het adres en land dat je hebt geselecteerd, bepalen de taal van je rankingCoach-account.

Als het land eenmaal is gekozen, is het niet meer mogelijk om het land voor dat specifieke project te wijzigen.

Uw factuuradres kan op elk moment worden gewijzigd. Om uw factuuradres te vinden of te bewerken, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw rankingCoach-account en vervolgens op "Persoonlijke gegevens".

Voor verdere vragen over uw adres of het publiceren van uw bedrijf in lokale bedrijfsgidsen , kunt u contact opnemen met ons supportteam of onze Helpcentrum raadplegen: