rankingCoach Betaling/Facturen
Hoe kan ik mijn rankingCoach factuur betalen met PayPal?

Leer hoe u uw betalingsgegevens kunt bijwerken en rankingCoach-facturen kunt betalen met PayPal.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht:

1. Kan ik PayPal gebruiken als betaalmethode voor mijn facturen?

Ja, je kunt PayPal gebruiken als betaalmiddel voor je rankingCoach facturen.

Elke openstaande factuur kan worden betaald met PayPal als u niet de mogelijkheid heeft om uw creditcard te gebruiken of via bankoverschrijvingen. Er zijn twee manieren waarop u met PayPal kunt betalen.

Ten eerste door uw huidige betalingsmethode bij te werken naar PayPal, of ten tweede door een factuur rechtstreeks vanuit PayPal te betalen en geld naar rankingCoach over te maken.

2. Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken en PayPal toevoegen?

Als er een probleem was met de betaling van je rankingCoach factuur en het bedrag niet verwerkt kon worden, dan kunt u uw betaalwijze bijwerken in uw rankingCoach-account om de automatische betaalprocedure te herstarten.

Om uw betaalmethode bij te werken of uw PayPal-account opnieuw te koppelen, klikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw rankingCoach-account en vervolgens op "Betalingsgegevens".

U kunt ook direct hier klikken om doorverwezen te worden. Klik vervolgens op het tabblad "PayPal" in het gedeelte "Betaalmethode" en op de knop "PayPal" en volg de instructies om in te loggen op uw PayPal-account en deze te koppelen met rankingCoach.

3. Kan ik mijn factuur rechtstreeks via PayPal betalen?

Als je de automatische betaalmethode op je rankingCoach account niet wilt updaten, heb je de mogelijkheid om je factuur direct via PayPal te betalen. Gebruik deze optie alleen als u een rankingCoach-klant bent en ons uw rankingCoach-klant-ID en factuurnummer kunt verstrekken.

Om via PayPal een betaling naar rankingCoach GmbH te sturen, logt u in op uw PayPal -account, klik op "Verzenden & aanvragen" en volg de instructies om geld te verzenden. Voeg het e-mailadres "info@rankingcoach.com" toe als ontvanger.

Vul dan het totaal openstaande bedrag in dat op je rankingCoach account staat aangegeven als het te verzenden bedrag.

Voer in het berichtveld uw klant-ID en uw factuurnummer in. Het is erg belangrijk dat u niet vergeet uw klant-ID toe te voegen, zodat we bijhouden wie de betaling heeft gedaan. U vindt uw klant-ID en factuurnummer op uw factuur.

De facturen vind je in je rankingCoach-account in de tab “Facturen”. Zodra u het juiste te verzenden bedrag, uw klant-ID en uw factuurnummer hebt ingevoerd, kunt u op "Volgende" klikken en doorgaan met de betaling.

Zodra we je betaling hebben ontvangen en deze aan je rankingCoach account hebben kunnen koppelen, ontgrendelen we je rankingCoach account en kun je verder werken aan je online zichtbaarheid.

Neem voor verdere vragen contact op met ons supportteam. Vragen over andere onderwerpen? We hebben meer artikelen over andere onderwerpen