rankingCoach functies
Hoe werkt de installatie-knop?

Ontdek hoe u de Installatie-optie kunt gebruiken om delen van uw rankingCoach-applicatie opnieuw op te starten.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Samenvatting:

1. Wat doet de Installatie-knop?

Het is je misschien opgevallen dat er in elk tabblad in de instellingen links in het menu een installatie knop is. Vraag jij je wel eens af wat er gebeurt als je erop klikt? Lees verder om erachter te komen waar deze knop voor dient!

Met de installatie knop kun je jouw project of bepaalde onderdelen van je project resetten. Houd er dan rekening mee dat je bij het gebruik van deze optie gegevens kunt verliezen en dat dit invloed kan hebben op de voortgang die je al hebt geboekt. Heb je per ongeluk op de knop geklikt? Maak je geen zorgen, als je op deze knop klikt, verschijnt er altijd een waarschuwing en moet je je keuze bevestigen om verder te kunnen gaan.

2. Waar kan ik de Wizard-knop gebruiken?

Er zijn verschillende installatie knoppen in het linkermenu van je dashboard. Elk van deze knoppen heeft een ander doel. Zorg er daarom voor dat jij je in het juiste tabblad bevindt wanneer je op de installatie knop klikt.

De installatie knop in het tabblad "Zoekmachines" brengt je weer bij het begin van het aanmeldproces. Op deze manier kun je onder andere de informatie van je bedrijf, je bedrijfssector, concurrenten en zoekwoorden resetten. Dit is een perfecte optie als je jouw website weer helemaal van voorafaan wil optimaliseren. Het is ook een goede optie voor het geval je nog andere zoekwoorden-suggesties wilt opzoeken. Klik hier als je meer hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste zoekwoorden.

De installatie knop in het "Lokale Marketing" tabblad zal je doorverwijzen naar de stappen om de synchronisatie van je online bedrijfsgidsen in te stellen. Het zal je weer brengen naar de eerste stap waar je de korte en lange beschrijvingen moet invoeren. Klik hier als je meer wil weten over hoe de synchronisatie werkt.

De Installatie-knop in het tabblad "Google Ads" brengt jouw Google Ads-campagne terug naar de eerste stap. Je wordt dus terug gebracht naar het begin van de Ads aanmelding met de geautomatiseerde advertentie suggesties die je kunt bewerken. Klik hier als je meer wil weten over hoe je een Google Ads-campagne met rankingCoach kunt starten.

Er is ook een installatie knop in het tabblad "Lokale Marketing". Als je hierop klikt, kom je bij de functie die je nog niet hebt ingesteld. Dit betekent dat als je de algemene aanmelding hebt voltooid van Google Ads, maar bijvoorbeeld niet die van de lokale marketing, je automatisch wordt doorgestuurd naar de aanmelding van lokale marketing. Als je alle functies van jouw account al hebt ingesteld, kun je door op deze knop te klikken naar alle onderdelen van je account gaan om deze in detail te bekijken.

Nu weet je waar alle installatie knoppen voor dienen zodat je de juiste knop kunt selecteren wanneer nodig.

Nu bent u klaar om de Installatie-optie en kunt u deze altijd gebruiken, of wanneer u denkt dat het nodig is voor de optimalisatie van uw website!

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met ons support team, wij helpen je graag verder.

Ergens anders vragen over? We hebben meer artikelen over verschillende onderwerpen