rankingCoach Google My Business
Hoe kan ik toegang krijgen tot het Google Mijn Bedrijf-profiel dat is aangemaakt door rankingCoach?
Hoe kan ik toegang krijgen tot het Google Mijn Bedrijf-profiel dat is aangemaakt door rankingCoach?

Leer hoe je volledige toegang kunt krijgen tot je Google Mijn Bedrijf-profielpagina die is aangemaakt door rankingCoach.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Kan ik toegang krijgen tot het Google Business-profiel dat is aangemaakt in rankingCoach?

Kan ik toegang krijgen tot het Google Business-profiel dat is aangemaakt in rankingCoach? Ja, je kunt toegang krijgen tot de vermelding die je hebt aangemaakt in de rankingCoach-app. Het aanmaken van een Google Business-profiel kan rechtstreeks in Google Mijn Bedrijf worden gedaan. Of als je een rankingCoach-klant bent met zowel de gratis als de betaalde versies van de app, kun je het bedrijfsprofiel aanmaken in de rankingCoach-app. Zodra je account is aangemaakt en geverifieerd, kun je volledige eigendom van de vermelding aanvragen en deze beheren zonder rankingCoach.

2. Hoe vraag ik toegang aan tot de pagina van het Google Business-profiel?

Zodra je rankingCoach- en Google Business-profielaccounts zijn gekoppeld en gesynchroniseerd, kun je alles rechtstreeks beheren vanuit de rankingCoach-app.

Als je echter directe toegang wilt hebben tot je Google Business-profiel en bedrijfsprofiel vanuit de Google Mijn Bedrijf-app, kun je toegang aanvragen tot je bedrijfsvermelding en eigendomsrechten.

Het enige wat je hoeft te doen, is naar deze pagina gaan en je bedrijf opzoeken. Als je het hebt gevonden, volg dan eenvoudig de stappen om toegang aan te vragen.

Zodra we je verzoek hebben ontvangen, zullen we de bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres controleren met degene die vermeld staan in je rankingCoach-account. Als alles overeenkomt, verlenen we je toegang tot je bedrijfsprofiel.

Je kunt ook contact opnemen met ons ondersteuningsteam via support@rankingcoach.com om toegang aan te vragen. Ons team zal je verzoek controleren en je eigendom van het profiel bevestigen.

Een Google Business-profiel kan je helpen je zoekmachine-ranking te verbeteren, en het is belangrijk om het up-to-date te houden. Zodra je de eigendomsrechten hebt verkregen, kun je je bedrijfsprofiel rechtstreeks beheren vanuit de Google Mijn Bedrijf-app.

Meer informatie nodig? Klik hier voor meer antwoorden op je vragen over het Google Business-profiel en hoe rankingCoach je kan helpen het te beheren.

We hebben ook aanvullende artikelen en meer onderwerpen hier: