Alle samlingerUdforsk
Sådan sender du breve ✉️

Til dig som boligmægler

Opdateret over en uge siden

Ovenover foklarer Markus, hvordan man bruger Resights til at sende målrettede breve.

OBS: Brevskabeloner er vedhæftet i bunden af artiklen

Hvad er Brevflet?

Forestil dig, at du har genereret en lang modtagerliste til dine breve, og du gerne vil formulere et personligt budskab, som er målrettet hver modtager.

I stedet for at sidde i timevis og redigere hvert brev manuelt, kan du skrive inputfelter i din tekst, som indsætter data baseret på modtageren af brevet.
Det er Brevflet.

Herunder er guides til brugen af de forskellige inputfelter:

Inspiration til dit brev

Det kan være svært at lave sit første brev. Derfor har vi lavet en række skabeloner, der kan bruges som inspiration til dit eget brev. Til boligmæglere har vi eksempelvis både angrebsbreve og søgebreve. Du finder dem i bunden af artiklen her eller på Resights under "Inspiration", når du trykker "Send breve".

Tips & Tricks til Word

Brevflet fungerer kun, hvis man uploader sit brev som en Word-fil (docx). Som Markus gennemgår i videoen, er her nogle tips til at lave knivskarpe breve i Word:

• Indsæt tekstfelter

• Formatér billeder og figurer

• Skift baggrundsfarve

Upload dit brev til Resights

Når du har genereret din modtagerliste i Udforsk, og dit budskab i brevet rammer målgruppen, skal Word-filen uploades til Resights.

Hvis der er personer på modtagerlisten, som du ikke vil sende brevet til, kan du:

• Fjerne personen fra modtagerlisten - personen vil stadig fremgå i fremtidige lister.

• Blokere personen - personen vil ikke fremgå i fremtidige lister (gælder for alle brugere i din organisation på Resights).

Distribution

Du har mulighed for at lade os stå for distribution, så du slipper for at bruge tid på at printe, pakke og sende brevene. Brevene bliver printet på 115 gram A4 silke papir af vores partner DistributionPLUS. Hvis der er mere end én side i brevet, printes der også på bagsiden. Brevene bliver afsendt i neutrale C5 kuverter og omdelt af DAO.

Brevpriser gennem Resights (ekskl. moms):

Opstart: 100 kr.

Porto: 10,90 kr.

Første ark: 2,45 kr.

Ekstra ark: 0,90 kr.

Download dine breve

Alternativt kan du selv stå for distribution ved at du downloade og printe brevene. Du kan med fordel gøre omdelingen nemmere ved at vælge "Optimeret til manuel omdeling".

Søger du stadig inspiration til dine breve, kan du gense Markus' webinar for boligmæglere eller skrive til os på chatten nede i højre hjørne 😊

Herunder er Word-skabeloner vedhæftet - Husk de blot er til inspiration.

Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer
Ikon for vedhæftede filer