Alle samlingerKom godt i gang med Resights
1 Step: Opdater kontoindstillinger og adgangskode

Første skridt som ny Resights-bruger

Opdateret over en uge siden

Det er vigtigt at sikre, at dine kontoindstillinger hos Resights er opdaterede med de korrekte informationer. Nogle brugere modtager et system-generet engangskode, og hvis dette er tilfældet, er det en god ide at ændre adgangskoden.

Log ind på Resights.dk

Gå til app.resights.dk og log ind på din konto.

Åbn kontoindstillinger

Klik på de tre prikker i nederste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Kontoindstillinger" fra menuen.

Gennemgå og opdater oplysninger

Gennemgå de relevante felter og sikre at alle oplysninger stemmer overens med dine informationer.

Hvis der er fejl i email eller telefonnummer, er du velkommen til at kontakte os direkte via chatten eller på kontakt@resights.dk.

Gem ændringer

Klik på "Opdater" inden du forlader siden for at gemme dine ændringer.

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋