Alle samlingerKom godt i gang med Resights
5. Step: Lav en udforskningssøgning og eksporter dataen til Excel
5. Step: Lav en udforskningssøgning og eksporter dataen til Excel

Søg blandt landets 2.6 mio. ejendomme og 2.1 mio. virksomheder, og fremsøg netop de ejendomme eller virksomheder som matcher dine kriterier

Opdateret over en uge siden

Med udforskningmodulet i Resights kan du nemt eksportere data baseret på specifikke søgningskriterier, selvom du ikke kender de præcise ejendomme eller virksomheder på forhånd. Denne guide hjælper dig med at forstå de muligheder, du har for at finde og eksportere de data, du har brug for.

Vælg udforsk modulet

Start med at vælge udforsk modulet til venstre på platformen.

Vælg udforskningkategori

Vælg mellem udforskning af ejendomme og virksomheder øverst på siden.

Anvend filtre

Nu kan du vælge de filtre, der er relevante for din søgning. Alle filtre kan findes i undermenuerne eller via søgefeltet lige under menuerne.

Eksempel:

Ønsker du at finde reference handler for et etageboligbyggeri i et bestemt område, kan du bruge følgende filtre:

• Område

• Bygningens anvendelse

• Antal enheder

• Ejerskabstype

• Handelsdato

• Tagmateriale

• Ydervægsmateriale

• Opvarmningsmiddel

Udfør søgning

Når du er tilfreds med din søgning, klik på den blå søgeknap øverst til højre.

Eksporter resultater

Du kan nemt eksportere din søgning til Excel, så du kan arbejde videre med det i egne systemer.

Bemærk, at samme metode anvendes for søgninger og filtreringer af virksomheder.

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋