Kom igang
Installer integrasjon og sette API nøkler.

Her tar vi deg igjennom alt du trenger å tenke på får å kunne starte å sende pakker med transportører.

Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Installer utvidelse

Legg til ny utvidelse

Søk etter "Wildrobot" i søkefeltet og trykk på "installer nå"

Aktiver Wildrobot

Sett opp API nøkkel

Du skal nå kunne se et nytt meny-punkt under Woocommerce -> Transport

Her skal du legge inn din Cargonizer/Logistra api nøkkel

(du finner din unike api nøkkel enten i e-post fra Logistra eller ved å logge inn på cargonizer.no og gå inn på innstillinger)

Så velger du hvilken avsender og påser at retur adressen stemmer.

Abonnement, Prøveperiode og betaling.

Inn på Logistra innstillinger, trykk Betaling og så "Kom igang" for å sette opp din konto hos Wildrobot. Du får 14 dager gratis prøveperiode etter du har lagt inn betalingsinformasjon. Abonnementet løper automatisk etter denne perioden og kan sies opp når som helst.

Fyll inn din betalingsinformasjon

Du vil nå se at du har et aktivt abonnement.

Neste steg blir å koble dine fraktmetoder til leveransprodukter. Dette er feks at kunden velger fraktmetode "Pakke til hentested" som koster 59 kr, du sier så at ordre som har denne fraktmetoden skal sendes med Postnord - Mypack Collect.