Opprett hovedsending

Lag hovedsendinger fra overstyr ordre

Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Sender man mye med Home small så trenger man å lage hovedsendinger for disse pakkene.

Ifra overstyr ordre som du kommer til i ordrebilde

Eller ordrelisten

Scroll helt ned for å se muligheten for å opprette hovedsending

Velg om du ønsker med opphenting eller ikke å trykk opprett hovedsending.

Hovesendingen overføres og printes med en gang på standard printer.

For mer detaljert informasjon om hovedsending kan du se her: https://logistra.no/registrere-oppdrag/registrere-home-small-hovedsending.html