Print picklist
Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

For å kunne generer plukklister må du installere og aktivere utvidelsen(plugin) WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Her brukes "packing-slip" dokumentet som mal for plukklisten din. Du kan installere denne utvidelsen direkte fra Wordpress. Det er en av de mest populære utvidelse for Woocommerce. Du kan også tilpasse "packing-slip" slik du ønsker den, dette blir brukt som grunnlag for plukklisten.

Side hvor plukkliste fullføring vises på mobil - Her kan du bare lage en tom side i Wordpress også velge denne i nedtrekksmenyen etter du har opprettet den.

Når du aktiverer plukk lister, dukker det opp 3 muligheter for å skrive ut plukk lister.

Ifra ordre listen.

Ved å markere flere ordre i ordrelisten å velge print plukk liste.

Inne på ordren.

Du må velge en fast printer for plukk lister. Her vil alltid plukk lister bli printet.

På plukk listen blir det printet en QR kode.

Denne QR koden kan den som plukker skanne med mobilen. QR koden sender plukker til en side på nettbutikken din. Du må være logget inn med en bruker i nettbutikken som har rettigheter til å administrere ordre for et kallet skal gå igjennom. Dermed er det ikke farlig om noen utenforstående ser eller skanner QR koden. Hvilken side dette skal være, kan du velge i innstillingene. Vi anbefaler å opprette en engen side for dette. Den kan være helt tom.

Her vil vi vise resultatet av om brukeren kan fullføre plukklisten og om den ble fullført. Altså dette er en side kundene dine ikke trenger å nå.

Vi vil sjekke at den som kommer på siden har rettigheter til å fullføre plukk for å så fullføre ordren. Om du har rettigheter, vil den fullføre ordren. Vi anbefaler at du setter på "Opprett levering når ordre fullføres" i innstillinger så fraktetiketten også printes.