Kom igang
Opprette levering

Hvordan sende til transportør, hvilke oppsett er viktig, her går vi igjennom,

Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Du er nå klar for å gjøre din først forsendelse. La oss se på de ulike metodene vi kan sende ordre til levering.

Opprett levering fra ordre detaljer

Inne på ordren så kan du sende en ordre til transport ved å trykke Send knappen

Den vil da benytte innstillingene dine fra oppsettet ditt her:

I dette tilfellet vil denne ordre bli sent med Postnord - MyPack Collect.

Vi har også mulighet for å overstyre levering. Dette kan du bruke dersom du trenger å endre eller sette noe spesifikke leveranse innstillinger for denne ordren. Return forklarer seg selv.

Opprett levering fra ordre listen

Ifra ordrelisten, kan du levere ordre med et klikk. Knappene for levering finner du under handlinger:

Hvis du IKKE ser dette, kan du enkelt aktivere dette ved å trykke på visningsinnstillinger:

og aktivere handlinger.

For å levere ordre trykk på send knappen markert med papirfly.

Du skal så få en bekreftelse opp og knappen blir grå.

Dersom du ønsker å overstyre ordren kan du trykke på Malekosten

Opprett overstyrt levering

Et vindu vil poppe opp som viser deg hva ordrens verdier vil være. Her ser vi feks. at Postnord MyPack Collect kommer opp, tjenester og printer.

Du kan så endre disse verdiene og trykke opprett levering.

Opprett bulk levering

Ønsker du å sende mange ordre samtidig kan du bulk opprette print ifra massehandlinger.

Opprett levering med plukkliste

Du kan også sende ordre til levering via plukklister. Da må dette skrus på i innstillinger:

Du får da enda en knapp på ordrelisten og i ordredetaljer hvor du kan sende ordren til print på plukklisten.

Plukklisten har så en QR kode som kan scannes for å fullføre ordre.

Du kan lese mer om dette oppsettet her:

Opprett levering når ordre fullføres

En annen mulighet er at levering opprettes automatisk når ordre fullføres.

Det er viktig da at fraktmetodene dine kunder har valg er relatert til leveranseprodukter så integrasjonen vet om den skal sende en ordre med Postnord eller Bring feks.

Notat

Etter fullført levering blir det opprettet et notat på ordren

Har det vært noe feil så vil det også i de fleste tilfeller logges til ordrenotater. For å se mer logging kan du lese denne.

Sporing

Dersom innstilingen Legg ved sporingslink i epost ved fullføring av ordre? er skrudd på vil dette komme i ordre fullføringsmailen til kunden.

Her bruker vi gratis plugin WP Mail Catcher for å sjekke eposten som blir sent.