Nå vi sier fraktmetoder mener vi Woocommerve fraktmetoder (flat rate etc.) som kunder ser og velger i handlekurv og kassen.

Fraktmetodene styrer hvilke leveranse produkt (Bring MyPack, Postnord Hjemlevering etc) som velges dersom ordren sendes til transport.

I Woocommerce - Instillinger - Logistra - Fraktmetoder og fraktprodukter kan du styre fraktmetoder imot leveranseprodukter og sette innstillinger som feks. legge til tjenester eller si når noe skal printes. Du trenger ikke å fylle ut at, isåfall velges bare standardverdiene dine.

Et annent eksempel med Pakke i postkassen, som printes 21:15 og EDI informasjonen blir overført til transportør 21:30. Tjenesten eVarsling er også lagt til.

Et komplekst eksempel for international frakt. Hvilket leveranseprodukt som velges i nedtrekksmenyen styrer hvilke innstillinger du ser.

Neste steg kan være å se hvordan man sender ordre for levering og litt generelt oppsett.