Kom igang
Koble fraktmetoder til transportprodukter

Hvordan koble fraktmetoder i Woocommerce til leveranseprodukter ifra Logistra / Cargonizer

Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Når vi sier fraktmetoder, mener vi WooCommerce fraktmetoder (som flat rate osv.) som kunder ser og velger i handlekurv og ved kassen.

Fraktmetodene bestemmer hvilket transportprodukt (f.eks. Bring MyPack, PostNord Hjemlevering osv.) som velges når ordren sendes til transport.

Under WooCommerce - Innstillinger - Wildrobot - Fraktmetoder og fraktprodukter, kan du styre fraktmetoder i forhold til transportprodukter og sette innstillinger, som for eksempel automatisk utskrift av returetikett eller fastsette et utskriftstidspunkt. Du trenger ikke å fylle ut alt; i så fall benyttes bare standardverdiene dine.

Et annent eksempel med Pakke i postkassen, som printes 21:15 og EDI informasjonen blir overført til transportør 21:30. Tjenesten eVarsling er også lagt til.

Et komplekst eksempel for international frakt. Hvilket leveranseprodukt som velges i nedtrekksmenyen styrer hvilke innstillinger du ser.

Neste steg kan være å se hvordan man sender ordre for levering og litt generelt oppsett.