Kom igang
Innstillinger - Print og EDI overføring
Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Printere

Det er 4 måter å definere hvilken printer som velges når en ordre skal sendes. De blir prioritert i følgende rekkefølge hvor de øvre vil overstyre de nedre.

1. Overstyrt ved opprettelse i overstyrings popup

2. Brukerstyrt. Dette gjelder kun for DIN bruker.

3. Printer valgt på fraktmetode til leveransprodukt relasjonen

4. Standard printer

Velg standard etikettskriver/printer

Dette kan ses på som en tilbakefallende printer som alltid skal brukes dersom ingen blir valgt på leveringsproduktet eller brukerstyrt.

Brukerstyrt printer

Brukerstyrt printer brukes av noen selskaper som feks. har en pakketerminal hvor de alltid er logget inn med en bruker og da ønsker at alle etiketter kommer der, uansett.

(Velg en printer som ALLTID brukes når denne brukeren oppretter leveranser).

Når skal fraktetikett printes?

De fleste velger ved opprettelse. Dette kan også overstyres på fraktmetode til leveranseprodukt relasjonen.

Når skal fraktinformasjonen overføres fra Cargonizer til transportøren? (relativ til printtidspunktet.)

For visse transportører kan det lønne seg og overføre all transportinformasjon i bulk. Her kan du feks. sette at all transportinformasjon du har sent den dagen skal overføres kl 17:00