Transportprodukter
Oppdatere transportavtaler

Har du fått endringer i dine transportavtaler så kan du enkelt oppdatere de selv.

Robin Pedersen avatar
Skrevet av Robin Pedersen
Oppdatert over en uke siden

Gå inn på Woocommerce -> Innstillinger -> Logistra -> Fraktmetoder og Fraktprodukter

Dersom en valgt transportavtalene (leveranse) for en fraktmetode er "markant" endret vil fraktmetoden ikke lenger peke til transportavtalene lenger. Derfor kan det være greit å ta et skjermbilde av oppsettet du har nå for å sjekke at det stemmer etter du har oppdatert transportavtaler.

Trykk så Oppdater transportavtaler fra Logistra

Den vil så hente og lagre disse. Når du får bekreftelse på at det er lagret er det greit å laste inn siden på nytt (f5) så helt sikkert bruker siste data.

Gå så over relasjonene dine og se om alt stemmer.