Kalender → Vis hendelser

Når du klikker deg inn på ‘Kalender’ i ‘Administrasjonsmenyen’ får du opp en oversikt over alle kalenderhendelser i klubben (‘Vis hendelser’). Du kan søke på forskjellige kriterier for å finne ønsket kalenderhendelse og du kan foreta handliger ved å ‘redigere’, ‘kopiere’ eller ‘slette’ ved å bruke ‘verktøyknappene’ til høyre i bildet.

Verktøyknappene

1. Redigering. Det er enkelt å redigere en kalenderhendelse ved å klikke på blyanten.

2. Kopiering. Ønsker du å opprette en aktivitet i kalenderen som er nesten lik en allerede opprettet aktivitet kan du enkelt kopiere aktiviteten ved å trykke på mappe-ikonet. Klikk på aktiviteten som er kopiert og rediger ønskede felter.

3. Slette. Ønsker du å slette en aktivitet klikker du på søppelkasseikonet.

Oversikten lar deg filtrere på forskjellige kriterier:

1. Under ‘Betaling’ kan du søke opp hendelser med eller uten betaling

2. Under ‘Påmeldinger’ kan du velge å søke etter aktrivitet med eller uten påmelkding

3. I ‘Kategorier’ kan du sortere på forskjellige kategorier som ‘Turnering/Cup’, ‘Trening’ osv.

Er hendelsen satt opp med påmelding kan du klikke deg inn i ‘Påmeldingslisten’ for å få en oversikt over hvem som er påmeldt.

1. Du kan sende e-post direkte til de påmeldte

2. Du kan også eksportere listen til Excel (CSV)