Denne artikkelen tar for seg hvordan man setter opp innmelding i klubb samtidig med påmelding til hendelse (aktivitet). Klikk her for å se artikkel for veiledning i oppsett av resten av hendelsen.

Innmelding i klubben samtidig med påmelding til en aktivitet er en nyttig kombinasjon i mange idrettslag, og kanskje spesielt de som driver med allidrett og lignende.

Denne funksjonaliteten aktiveres i steget for 'Påmelding' ved oppsett av en hendelse, og aktiveres ved å huke av for 'Meld inn deltakere'. Vær obs på at både 'Meld inn deltakere' og 'Tillat påmelding for ikke-medlemmer' må være aktivert. Sistnevnte blir automatisk huket av når man huker av for 'Meld inn deltakere'.

Se under for skjermbilde av aktivering av denne funksjonaliteten:

Skjermbildene under viser et påmeldingsskjema for en hendelse der denne funksjonaliteten er aktivert:

OBS: ved aktivering av 'Meld inn deltakere' vil det automatisk legges til noen felter i påmeldingsskjemaet slik at skjemaet henter inn alle påkrevde felter for å opprette et nytt medlem i medlemsregisteret.

De påkrevde feltene er som følger. Dersom noen av disse mangler vil systemet automatisk legge de til påmeldingsskjemaet:

• Fornavn

• Etternavn

• E-post

• Kjønn

• Fødselsdag

• Mobil

• Adresse

• postnummer

• poststed

• Land

• Brukernavn

• Passord

• Medlemskap (nedtrekksmeny med medlemskapene som tilbys i klubben)