Du kan endre bakgrunnsbilde, logo og header-bilde samt websidens struktur og layout på nyheter ved å aktivere designverktøyet.

Gjør følgende: Klikk på Administrasjonstilganger i administrasjonsmenyen og deretter på 'blyant-ikonet' for å redigere din bruker. Klikk så på 'Aktiver autodesigner' etterfulgt av 'Lagre'.

Åpne en ny fane i nettleseren din og klikk deg inn på klubbens side. Da vil design-verktøyet dukke opp.
NB! Det er kun toppadministrasjonen som har tilgang til dette verktøyet.