Online betaling er ett av ankepunktene i Weborg - Klubben oppretter krav, medlemmet betaler direkte online og klubben får pengene inn på konto.

Poenget med online betaling er å forenkle de administrative prosessene. Med tradisjonell fakturering blir purrerutiner mer omfattende og det kan til tider være tungvint å følge en kundereskontro, spesielt når det er mange fakturaer / medlemmer involvert.

Vi ser at klubbene heller mer og mer over på online betaling. Alt fra de store til de små klubbene.