Mentra by SATS er partner-appen til din Rflex som er inkludert i premium medlemskapet - men hvis du ikke har en Rflex tilbyr vi nå Mentra Digital som lar deg ta full utnytte av Mentra med din telefon, nettleser eller med chromecast!

Bla gjennom biblioteket

Nye treningsøkter blir lansert ukentlig - ikke gå glipp av de!

Bruk Mentra-appen til å gå igjennom alle øktene i treningsbiblioteket vårt.

Personlig oversiktsside

Din profil er ditt personlige dashbord: vi oppdaterer det daglig og foreslår alltid nye treningsøkter som kan passe deg. Du finner også dine favoritter og de siste treningsøktene her.

On-demand bibliotek

Klikk på Play-ikonet i navigasjonsfeltet for å få tilgang til hele biblioteket av treningsøkter. Du kan søke etter treningstype (f.eks. styrke, cardio eller yoga) og filtrere etter intensitetsnivå, tid, utstyr og trener.

Live-timeplan

Leter du etter den virkelige treningssenteropplevelsen? Klikk på "Live" -ikonet i applikasjonsnavigasjonslinjen for å se vår fullstendige live-timeplan. Planlegg uken fremover og legg til kommende live-treningsøkter i kalenderen din.

Alle live-klasser vil være tilgjengelige i treningsbiblioteket i ettertid.

Mentra treningsprogrammer

Hva er Mentra treningsprogram?

Treningsprogrammer er sammensetninger av treningsøkter rundt et spesifikt tema, et mål eller til og med en utfordring. En treningsprogram består av flere trinn. Våre coacher har nøye designet disse programmene, noen er ment å fullføres innen en bestemt periode, mens andre kan fullføres i ditt eget tempo.

Hvordan fungerer det?

Våre treningsprogrammer er fleksible og tilpasser seg deg og ditt humør: Du kan fullføre treningsøkter i løpet av et program i den rekkefølgen du ønsker, eller følge våre coacher sine anbefalinger.

Du kan også "hoppe over økter" ved å markere dem som gjennomført hvis du ikke kan eller ikke vil utføre den spesifikke økten.

Hvor kan jeg finne Mentras treningsprogrammer?

Klikk på Play-ikonet i navigasjonsfeltet i appen for å se hele listen over treningsprogrammer. Du kan filtrere programmer etter trener, utstyr og tid. På Rflex din vil du alltid kunne se den neste økten på et startet treningsprogram for å kunne hoppe rett inn i treningen.

Lagre dine favorittøkter

For å legge til bokmerke for en treningsøkt eller et treningsprogram fra mobilapplikasjonen, velg treningsøkten fra biblioteket og trykk på hjerteikonet på treningsøktsiden

Favorittøktene dine vil vises på applikasjonens hjemmeside, samt på Rflex for rask tilgang.

Forlat en treningsøkt

Må du avslutte treningen tidlig? Ingen grunn til bekymring, du kan slutte å trene når som helst.

Følg disse enkle trinnene:

1. Trykk hvor som helst på skjermen i løpet av treningsøkten for å vise kontrollpanelet

2. Trykk på "Forlat trening" -knappen øverst på skjermen for å forlate

Når du forlater en treningsøkt, vil du ikke kunne fortsette der du slapp, men du kan alltids starte på nytt.

Har du problemer med å avslutte? Ta kontakt med medlemsservice på Mentra.co.