Rflex er navnet på det fysiske produktet vårt – nemlig selve treningsspeilet!

Rflex er et interaktivt speil i nordisk design med touch-funksjon, som lar deg se treneren og deg selv samtidig - slik at du kan perfeksjonere hver øvelse Med hundrevis av treningsøkter innen cardio, styrke og yoga tilgjengelige både live og i et bibliotek, blir det enkelt å trene når og slik du ønsker. Når Rflex er slått av fungerer den som et speil i lekkert nordisk design og blir dermed en naturlig del av hjemmet. Slik passer speilet inn i all husets rom – enten du vil trene på kontoret, i stua eller på treningsrommet.

Rflex er koblet opp mot en mobilapplikasjon, Mentra appen, som gir deg full oversikt over treningen din uansett hvor du er.

Mentra er også en familievennlig opplevelse. Treningsspeilet kan kobles opp mot fem unike brukere – slik at hele familie være med! Dette er inkludert i abonnementsprisen.