1. Finn den perfekte plassen for din Rflex

• Se til at du har et område med 2x2 meter gulvplass tilgjengelig forran Rflex.

• Unngå å plassere Rflex mot en sterk lyskilde, slik at du får den beste mulige treningsopplevelsen.

2. Fest Rflex til gulvstativet eller veggfestet

• Instruksjoner for veggfeste finner du her.

• Instruksjoner for gulvstativ finner du her.

3. Skru på Rflex

• Koble Rflex til et strømuttak. Rflex kommer med en 2 meter lang strømledning.

• Skru på Rflex. På/av-knappen finner du på undersiden av rammen.

4. Lag din profil og start treningen!

• Følg instruksjonene på din Rflex for å fullføre oppsett.

Dersom du har spørsmål tilknyttet installasjonen kan du ta kontakt med oss via service@mentra.co.