Mentra tilbyr også skreddersydde løsninger som passer for bedrift.

Gi dine ansatte muligheten til å trene på fritiden med Mentra Digital medlemskap for ansatte, gjør det enkelt å sikre en aktiv hverdag ved å plassere Rflex på arbeidsplassen - og gjør en engasjerende treningsopplevelse tilgjengelig med et tastetrykk - eller gi dine ansatte en eksklusiv rabatt på Mentra tilbud.

Mentra løfter treningsmulighetene til dine ansatte med hundrevis av timer tilgjengelig til enhver tid, og økter laget spesielt for arbeidsdagene slik at man får et nødvendig avbrekk fra PC-skjermen og lader opp batteriene.

Ta kontakt med Silje fra Mentra for å lære mer om potensielle løsninger for ditt selskap: silje.digerud@mentra.co.