Mentra by SATS er SATS’ satsing på digital hjemmetrening, og utgjør det digitale treningstilbudet for SATS medlemmer.

Med Mentra Digital får du muligheten til å benytte Mentra akkurat der du er, enten med din telefon eller i nettleseren via mentra.co, med støtte for chromecast og airplay. Det digitale medlemskapet gir deg en brukerprofil i Mentra, og kan ikke benyttes med Rflex.

Akkurat nå har vi et godt tilbud til SATS medlemmer. Opprett et Mentra Digital medlemskap før 30. juni 2022 og få gratis tilgang i tre måneder!

For å benytte tilbudet må du opprette profilen med samme e-post adresse som du har i SATS. Merk at din Mentra profil, informasjon, betalinger osv vil være separat fra ditt SATS medlemskap.

Når gratisperioden er over velger du hvorvidt du ønsker å fortsette med medlemskapet, som du som SATS medlem får til en rabattert pris på kr. 99 i måneden.