Når du skriver med nogen på Saxis, kan du også sende og modtage filer. Det kan gøre kommunikationen mellem køber og sælger lidt lettere for begge parter.

Du sender en fil til den du skriver med, ved at klikke på “upload filer her for at dele dem” når du er inde i den samtale det drejer sig om. Knappen finder du oppe i højre hjørne som vist herunder:

Når du klikker her, får du mulighed for at vælge den fil på din computer som du vil dele. Når du har valgt en fil vil den blive vist sådan her:

Du skal nu klikke på "Del i denne samtale" for at dele filen med den person du skriver med.

Du kan se om din fil er blevet sendt ved, om der bliver sendt en besked fra dig som ligner denne:

Se en video der viser hvordan du gør herunder: