Nej desværre, det er annoncørernes eget valg om de vil svare eller ej, og vi afslører aldrig brugernes identitet.

Vi kan godt prøve at tage fat i sælgeren og spørge til hvorfor der ikke er blevet svaret – bare skriv til os på info@saxis.dk

Men prøv igen og tænk over hvordan du skriver din brsked. Jo mere seriøs den lyder, des større chance er der for et godt svar.

I øvrigt bliver sælgernes annoncer lukket hvis de ikke svarer på deres beskeder, så i langt de fleste tilfælde vil sælgeren svare dig tilbage.