Sælg med Sellpy
Salgsprocessen
Hvordan er mine varer prissat?

Sælger prissætter varer baseret på deres anslåede brugtværdi. Som sælger kan du justere priserne på dine varer via din Sellpy-konto.

Opdateret over en uge siden

Prissætningen af dine varer foretages automatisk af Sellpy og er baseret på vores tidligere salg af lignende varer. Når annoncen er klar til at blive offentliggjort, vil du finde Sellpys prisforslag. Du har mulighed for selv at ændre prisen.. Alle varer til salg hos Sellpy følger en salgsplan. Inden for en vis tidsramme vil prisen falde, indtil de sælges eller værdien er under 25 DKK* og derefter doneres.

Hvordan udregnes prisen?

Sellpy bruger en algoritme til at beregne startprisen for dine varer. Den automatiske pris er baseret på historikken for vores tidligere salg af samme eller lignende varer. Vores automatiske prisfastsættelse sigter mod at estimere brugtmarkedsværdien for hver vare. Prisfastsættelsen er baseret på alle de oplysninger, vi har om din vare - såsom mærke, varetype, den aktuelle stand mm.

Hvordan fungerer salgsplanen?

Alle varer hos Sellpy følger en individuel salgsplan, som har til formål at maksimere salgsværdien. Prisen vil derfor ændre sig over tid, hvis varen ikke bliver solgt. På din Sellpy-konto kan du se den specifikke salgsplan for hver enkelt person. vare og hvornår prisen ændres næste gang.

Kan jeg selv bestemme prisen på min vare?

Når annoncen er klar til at blive offentliggjort, kan du se Sellpys vejledende pris og ændre den inden varen sættes til salg. Du har mulighed for fleksibelt at ændre prisen igen inden for de første 14 dage af salgsperioden.

Hvis du vil ændre prisen igen efter 14 dage, kan du vælge at købe en forlænget prisperiode. Den udvidede prisperiode er tilgængelig på varens side på din Sellpy-konto. Prisen starter ved 10 DKK, og afhænger af længden af forlængelsen. Varens pris kan ændres til enhver tid i perioden. Du har kontrol over prisen.