Hvordan beskrives mine varer?

Vi forsyner dine varer med informative annoncer og professionelle fotografier. Du kan foretage ændringer i beskrivelsen.

Opdateret over en uge siden

Vi forsyner dine indsendte varer med informative annoncer for at give en detaljeret beskrivelse af hver vare til interesserede købere. Du kan justere beskrivelsen på din Sellpy-konto. Vi tilføjer også professionelle fotografier i forskellige vinkler til dine annoncer for at sikre, at varen ser ud perfekt på hjemmesiden!

Kan jeg ændre beskrivelsen eller billederne i mine annoncer?

Ja, under hele salgsprocessen kan du lave ændringer i annoncen. De fleste ændringer kan du selv foretage via Sellpy-kontoen. Du skal blot gå ind på varesiden og klikke på rediger-knappen. Ændringen opdateres med det samme i din annonce.

Nogle ændringer kan kun foretages af Sellpy, f.eks. nye fotografier, juster tilstanden osv. . I disse tilfælde gennemgår varen den samme proces som før. For at indsende en ændringsanmodning skal du klikke på rediger-knappen nederst på siden.

Hvordan klassificeres varens tilstand?

Når vi skriver varebeskrivelsen, klassificerer vi varens generelle tilstand i fem forskellige kategorier - Ny, Meget god, God, Acceptabel eller Dårlig. Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige tilstande her: Hvordan beskriver Sellpy tilstanden af ​​en vare?