Sælg med Sellpy
Salgsprocessen
Hvordan er mine varer sorteret til salg?

Alle varer til en mindste værdi af 35 DKK, vil blive sat til salg. Afviste varer kan returneres,revurderes eller doneres inden for 72 timer.

Opdateret over en uge siden

Vi vurderer hver vare, du har pakket i Sellpy-posen, for at se, hvilke varer der skal sælges. Varer, der ikke er sat til salg, markeres som afvist. Du kan gennemgå sorteringen via din Sellpy-konto og inden for 72 timer vælge, om du ønsker, at de afviste varer skal returneres, revurderes eller doneres til velgørenhed.

Hvordan ser sorteringsprocessen ud?

Når vi gennemgår din Sellpy-pose, vurderer vi hver enkelt vare for at afgøre, om den skal til salg eller ej. Varer til en værdi af 35 DKK* eller mere vil blive sat til salg.

Evalueringen af brugtværdien er baseret på alle vores tidligere salg hos Sellpy. Vi indsætter alle relevante oplysninger vedrørende din vare i vores system, såsom mærke, varetype og tilstand. Vores system bruger derefter en algoritme til at bestemme varens salgssandsynlighed baseret på historisk salg eller lignende varer.Sorteringssystemet og algoritmen forbedres hver gang en ny vare registreres.

Hvorfor er der kun varer til en værdi af 35 DKK* eller mere til salg?

Grunden til, at vi vurderer hver genstands brugtværdi, er, fordi vi kun ønsker at offentliggøre annoncer for varer, som vi tror vil blive solgt.

Hvad sker der med de varer, der kommer til salg?

Efter den indledende sortering er afsluttet, går varer videre til næste trin i processen for at blive beskrevet, fotograferet og pakket. I løbet af denne tid er varerne markeret som 'under behandling' på din Sellpy-konto.

Når annoncerne er færdige, bliver du opdateret via e-mail og kan gennemgå annoncerne på din Sellpy-konto. Du kan foretage justeringer af pris og beskrivelse. Vælg om du vil offentliggøre annoncerne med det samme, efter 3 dage vil de blive offentliggjort automatisk.

Hvad sker der med mine afviste varer?

Hvis systemet vurderer en vare til at være værdiansat til mindre end 35 DKK, anses for ikke at være i god stand eller usælgelig i henhold til Sellpys´s retningslinjer, markeres denne som afvist.

Så snart sorteringen af din pose er afsluttet, får du besked, du kan gennemgå sorteringen via din Sellpy-konto. Her kan du se årsagen til, at varer kan blive markeret som afvist. Afviste varer fotograferes ikke, da dette er en del af annonceringsomkostningerne, og da vi ikke har til hensigt at sælge disse varer, fotograferes de heller ikke.

Inden for 72 timer har du mulighed for at vælge, om du ønsker, at de afviste varer skal returneres eller revurderes, ellers bliver de doneret til velgørenhed.

Hvorfor bliver min vare afvist på grund af krænkelse af varemærke?

Sellpy sælger kun autentiske varer. Hvis ægtheden ikke kan garanteres ved vurdering af varen, afvises varen. Hvis du har et ægthedscertifikat, for eksempel en kvittering, skal du uploade kvitteringen ved at anmode om en genvurdering via din Sellpy-konto. Muligheden for at anmode om ny vurdering af varemærkevarer er åben i 7 dage. Hvis du ikke har et ægthedscertifikat, kan du anmode om at få varen returneret.

Hvordan anmoder jeg om genvurdering af afviste varer?

Hvis du ikke er tilfreds med Sellpys vurdering, kan du anmode om en genvurdering af afviste varer inden for 72 timer via din Sellpy-konto. For varer, der er afvist på grund af mistanke om brand-kopi eller krænkelse af varemærke, er tiden til at anmode om ny vurdering 7 dage. Varerne vil blive gennemgået igen og enten sat til salg eller afvist. Hvis du ikke foretager nogen anmodning, vil afviste varer automatisk blive sendt til velgørenhed.

Du kan tilføje muligheden for at få varer returneret, hvis de bliver afvist igen. I så fald betaler du en returomkostning på 39 DKK samtidig med at du indsender din anmodning om revurdering. Returgebyret dækker alle afviste varer fra samme salg. Hvis du ønsker, at flere varer skal revurderes eller returneres, skal du indsende én anmodning pr. afvist vare.

Hvis alle afviste varer sættes til salg, og ingen varer sendes tilbage, refunderer vi dig automatisk fragtomkostningerne efter 14 dage.

Hvordan anmoder jeg om returnering af afviste varer?

Når vi er færdige med at sortere din Sellpypose, kan du som sælger anmode om at få dine afviste ting tilbage indenfor 72 timer gennem din Sellpy-konto.

Du kan få afviste varer tilbage ved at:

1. Gå til 'Mine salg' og vælg det pågældende salg via din Sellpy-konto, eller følg linket i den e-mail, der informerer dig om de afviste varer.

2. Klik på 'Afviste' kategorien.

3. Klik på den annonce, du vil have sendt tilbage.

4. Vælg derefter en af to muligheder: 'Send tilbage' eller 'Anmod om genvurdering'.

Når du har valgt muligheden for at få varen sendt tilbage, betaler du en fast fragtpris på 49 DKK. Dette dækker alle afviste varer fra samme salg, som du ønsker, at vi skal sende tilbage til dig. Hvis du ønsker at få flere afviste varer sendt tilbage til dig, betaler du fragtomkostningerne for den første vare og fortsætter derefter med at vælge de resterende varer, du ønsker sendt tilbage.