Hvad er Sellpy Kredit?

En betalingsmetode, der betyder, at du har byttet et gavekort eller konverteret en andel, efter at en af dine varer blev solgt på Sellpy.

Opdateret over en uge siden

Sellpy Kredit kan bruges som betaling hos Sellpy. Du kan erhverve Kredit på to måder, enten ved at købe et gavekort, der ombyttes til Sellpy Kredit eller ved at sælge med Sellpy og derefter konvertere din salgsandel til Kredit.

Hvordan virker Sellpy kredit?

Sellpy Credits er en betalingsmetode, der kan bruges ved køb på Sellpys hjemmeside. Du kan erhverve Sellpy Credits enten ved at konvertere din andel af salget til kredit eller ved at købe et gavekort. Sellpy kredit har en fast gyldighedsperiode på et (1) - (3) år* og kan ikke konverteres tilbage til kontanter.

Når du bruger Sellpy kredit til betaling, kan du vælge at kombinere kredit med en anden betalingsmulighed. I tilfælde af returnering eller klage vil du blive refunderet med kredit i første omgang.

Én (1) Sellpy kredit svarer til en (1) DKK i indkøbskurven på Sellpy.dk.

Hvordan fungerer et Sellpy-gavekort?

For at købe et gavekort fra Sellpy skal du vælge beløbet og betale som normalt gennem kurven. Gavekortet vil blive sendt til dig som PDF, når du har betalt.

Beløbene du kan vælge imellem er: 75 DKK, 150 DKK, 200 DKK, 400 DKK, 600 DKK og 750 DKK.

Gavekort er gyldige i 1 år. Gavekort indløses og ombyttes til Sellpy kredit gennem en Sellpy-konto. Du kan finde dine Sellpy kredit i indkøbskurven, når du afgiver en ordre.