Sælg med Sellpy
Hvordan bruger jeg min Sellpy-konto?

På Sellpy-kontoen administrerer du både dine salg og ordrer. Læs en hurtig guide til, hvordan du navigerer på Sellpy-kontoen.

Opdateret over en uge siden

En Sellpy-konto er ikke påkrævet, men meget fordelagtig at have. Vi gemmer alle oplysninger vedrørende dine salg og ordrer på din Sellpy-konto. Kontoen oprettes og administreres nemt ved at logge ind med din e-mail Sellpys hjemmeside. Du kan få adgang til alle gemte personlige oplysninger og slette kontoen til enhver tid.

Hvordan opretter jeg en Sellpy-konto?

Du opretter nemt en Sellpy-konto ved at registrere dig med din e-mail HER på Sellpys hjemmeside. Din konto er personlig, og du har adgang til både dine salg og ordrer på samme konto.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Hvis du har problemer med at logge ind på din Sellpy-konto, så start med at tjekke, om du har brugt små og store bogstaver ved indtastning adgangskoden, og dobbelttjek, at du har indtastet den korrekte e-mailadresse.

Hvis det ikke virker, klik på "Glemt min adgangskode", så du får en e-mail for at nulstille din adgangskode. Hvis du fortsat har problemer, bedes du kontakte vores kundesupportteam, vi vil med glæde hjælpe dig!

Er det påkrævet at have en Sellpy-konto?

Til dig som køber:

Som køber behøver du ikke en Sellpy-konto første gang, du afgiver en ordre. Købet registreres på din e-mail. Hvis du ønsker at registrere en returnering eller klage, skal du aktivere din konto enten ved at klikke på "Mine ordrer" i din ordrebekræftelses-e-mail eller klikke på "Glemt min adgangskode" på login-siden.

Anden gang du afgiver en ordre, vil vi bede dig bekræfte e-mailadressen og samtidig oprette en konto.

Hvad kan jeg bruge min Sellpy-konto til som køber?

Ved at have en Sellpy-konto kan du f.eks.:

• Gem elementer som favoritter i din egen personlige liste

• Overvåg en bestemt søgning

• Få skræddersyede anbefalinger samlet en gang om ugen

Til dig der sælger:

Som sælger skal du have en Sellpy-konto for at kunne administrere dit salg. Tilmeld dig via login-linket på din lokale Sellpy-webside.

Du kan afgive en ordre på Sellpy-poser ved hjælp af din e-mail og uden at oprette en konto. Kontoen skal aktiveres bagefter, for at du kan logge ind. Aktiver Sellpy-kontoen ved at gå til login-siden og indtaste den samme e-mailadresse, som du brugte til din posebestilling.

Hvad kan jeg bruge min Sellpy-konto til som sælger?

Som sælger hos Sellpy kan du bruge din Sellpy-konto f.eks.:

• Ændre priser og beskrivelser i dine annoncer

• Bestil nye poser og afhentninger

• Få din andel af salget udbetalt

Hvordan ændrer jeg mine kontaktoplysninger?

Hvis du har brug for at ændre adressen, telefonnummeret eller kontooplysningerne knyttet til din Sellpy-konto, kan du gøre det under kontoindstillinger i menuen.

Der kan du også vælge at modtage løbende kampagner og tilbud via e-mail ved at sætte kryds i boksen ved siden af. For at ændre din e-mailadresse skal du kontakte vores kundeservice.

Hvilke data indsamler Sellpy, og hvordan kan jeg få adgang til dem?

Vi bruger cookies til at forbedre den oplevelse og de tjenester, vi tilbyder på Sellpy. Du kan læse vores cookiepolitik her og om de typer cookies vi bruger. I vores datapolicy kan du se, hvilken type information vi indsamler og til hvilket formål.

Under kontoindstillinger kan du få adgang til de indsamlede data ved at klikke på Anmod om mine data.

Hvordan sletter jeg min konto?

For at afslutte din konto hos os skal du gå til kontoindstillinger og klikke på 'Jeg ønsker ikke længere at være kunde hos Sellpy.' Husk, at hvis du sletter din Sellpy-konto, vil alle data gå tabt og vil ikke kunne gendannes. Kontoen slettes inden for 30 dage efter, at du har sendt anmodningen.

Læs mere om, hvordan dine oplysninger gemmes i forhold til DAC7 her: Hvordan rapporterer Sellpy DAC7?