Køb hos Sellpy
Min ordre
Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke hos pakkeshoppen eller pakkeboksen?
Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke hos pakkeshoppen eller pakkeboksen?

Din pakke forbliver hos pakkeshoppen/-boksen i 7 dage, hvorefter den sendes tilbage til os som en returnering.

Opdateret over en uge siden

Hvis din pakke bliver leveret til en pakkeshop/-boks for afhentning, vil du modtage en besked om, hvor den kan afhentes. Pakken forbliver derefter der i 7 dage.

Efter pakken er leveret til pakkeshoppen eller -boksen, vil du afhængig af forsendelsen, modtage påmindelser via e-mail og/eller sms om at din pakke er tilgængelig for afhentning. Hvis pakken ikke bliver afhentet inden for de 7 dage, vil den bliver sendt tilbage til Sellpy mod et forsendelsesgebyr.

Forsendelsesgebyr

Returnering fra en pakkeshop/-boks opkræves med et ekspeditionsgebyr på 200 DKK.

Dette gebyr dækker omkostningerne af; forsendelse, returforsendelse, administration og håndtering af din ordre.

Ekspeditionsgebyret trækkes fra summen af din refundering. Hvis værdien af ​​ordren er lavere end ekspeditionsgebyret på 200 DKK, vil du ikke blive opkrævet det resterende beløb.

Hvad sker der med varerne, når din ordre retuneres til os?

Varerne i din retur behandles som almindelige returvarer, og de sættes til salg igen.

Du har naturligvis også muligheden for at købe varerne igen.

Kan I sende min retunerede ordre tilbage til mig igen?

Ja!

Hvis du kontakter vores kundeservice på hello@sellpy.dk inden din pakke når vores lager, kan vi opfylde dit ønske om at sende pakken til dig igen, mod betalingen af ekspeditionsgebyret på 200 DKK

Hvis dine varer allerede er blevet håndteret af os på vores returlager, er det desværre ikke muligt at sende pakken til dig igen. Du kan dog købe varerne som er tilgængelige igen.

Kan jeg omdirigere, forlænge afhentnings deadline eller ændre navnet på ordren med ombudet?

Det er desværre ikke muligt!

Kan jeg ændre oplysninger på min adresse, efter jeg allerede har sendt ordren ind?

Kun i tilfælde af, at din pakke er sendt med Budbee, er det muligt at ændre leveringsadressen hos Budbee. Dette kræver dog at den nye leveringsadresse også er indenfor Budbees leveringsområder.

For at foretage en sådan ændring af din pakke, skal du kontakte vores kundeservice hello@sellpy.dk

I tilfælde af en forkert adresse, navn eller udbleven afhentning af en pakke som ikke er sendt med Budbee, vil din ordre blive sendt retur til os. Førnævnte gebyr på 200 DKK vil blive pålagt.

Det er derfor meget vigtigt at sørge for at al information som er på din konto, er helt korrekt, således at ingen unødvendige omkostninger, mistede pakker eller forsinkelser på leveringer opstår!

Tryk på knappen for at sikre dig at dine oplysninger er korrekte.

Læs mere, hvis noget du har købt er sendt forkert, eller hvis der mangler en vare i bestillingen HER.