Har Sellpy en app?

Sellpy har en app!

Opdateret over en uge siden

Sellpy-appen giver dig adgang til en endnu smidigere indkøbsoplevelse. Over en million brugte varer er kun et par klik væk! Download appen og slå notifikationer til for at finde ud af, hvornår der kommer nyheder, og hvornår prisen på dine favoritter er nedsat. Appen er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder.

På nuværende tidspunkt understøtter appen ikke alle Sellpys funktioner, men vi udvikler appen og tilføjer løbende nye funktioner.