Køb hos Sellpy
Min ordre
Hvordan foretager jeg en returnering eller en klage?

Du kan anmode om at returnere eller reklamere over en vare på din Sellpy-konto under "Mine ordrer".

Opdateret over en uge siden

Sellpy tilbyder dig at returnere noget fra dit køb inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre, samt at klage. Sellpy tilbyder dig 2 års reklamationsret i henhold til forbrugerkøbeloven. Varerne skal være i samme stand som da du købte dem og stadig have deres mærker. Efter at have behandlet din returnering/klage, refunderer vi varens værdi.

Hvordan returnerer jeg en vare fra min ordre?

Hvis du har ombestemt dig og ikke længere vil have den vare, du har købt, kan du returnere. Du registrerer din returnering via din Sellpy-konto ved at følge nedenstående trin:

• Gå til bestillingssiden på din Sellpy-konto

• Klik på ordren og den vare du ønsker at returnere

• Tryk på "Returner/klag" ud for den vare, du vil returnere

• Angiv en årsag til returneringen og tryk på "Send".

Hvordan sender jeg en retur retur til Sellpy?

Når du har registreret din returnering, kan du se fragtmulighederne for at returnere varen. Du kan sende dine returneringer tilbage med Sellpys returseddel, som koster 49 DKK. Prisen trækkes fra din refusion, når vi har modtaget dine returneringer. Du kan finde retursedlen i ordren på din Sellpy-konto, efter du har registreret returneringerne.

Du kan også vælge at sende din retur med din egen forsendelsesmetode med Postnord. Dette er kun muligt for mindre pakker. Bemærk venligst, at vi ikke kan afhente pakker hos service points, og at det er dit ansvar at få pakken leveret til Sellpys lager. Se, hvilken adresse du skal bruge i din returvisning. Det kan variere alt efter hvor stor og tung din pakke er.

Bemærk venligst, at varens Sellpy-mærke eller ID-mærkat stadig skal være påsat, når du returnerer varen.

Hvordan registrerer jeg en reklamation?

Hvis du har modtaget en vare, der ikke svarer til beskrivelsen eller er defekt - for eksempel hvis den er fejlbeskrevet eller i stykker - kan du klage. Følg nedenstående trin for at registrere en klage:

• Gå til bestillingssiden på din Sellpy-konto

• Klik på ordren og den vare du ønsker at returnere

• Tryk på "Returner/klag" ud for den vare, du vil returnere

• Skriv en beskrivende kommentar, der beskriver din klage

• Tilføj et eller flere billeder af defekten

• Klik på "Send klage"

Sellpy vil gennemgå din klage. Du vil inden for 2 hverdage blive opdateret på e-mail, når klagen er gennemgået.

Hvad skal jeg overveje, når jeg registrerer en klage?

Sellpy tilbyder dig 2 års reklamationsret i henhold til forbrugerkøbeloven. Det gælder omfattende defekter, der konstateres ved normal brug af varen. Reklamationsretten omfatter ikke fejl, skader og slitage, der direkte eller indirekte er opstået på grund af uagtsomhed, forkert brug, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb.

Hvis du opdager fejl/mangler ved en vare, er det vigtigt, at du hurtigst muligt, efter du har opdaget fejlen/manglen, meddeler os, at du ønsker at klage over varen.

Hvordan sender jeg en klaget varer til Sellpy?

I tilfælde af en godkendt klage giver Sellpy dig en forudbetalt returlabel for at returnere varen til os. Venligst returner ikke din anmeldte vare til os, før vi har gennemgået din klage.

Kan jeg sende flere returvarer eller reklamationer tilbage i samme pakke?

Det er fint at sende flere returneringer og reklamationer tilbage fra samme ordre i én pakke. Du skal så kun bruge 1 returlabel, som du sætter på ydersiden af æsken.

Returneringer eller reklamationer fra forskellige ordrer sendes retur efter ordre i separate pakker. Du downloader én returseddel pr. ordre i din ordrevisning.

Hvor lang tid tager det, før jeg får refunderet min returnering/reklamation?

Vi refunderer returvarer og reklamationer, der sendes tilbage til os senest inden for 14 dage efter modtagelse af pakken på vores lager, men det går som regel hurtigere end som så. Når vi har behandlet din retur/klage og refunderet dig, vil du modtage en e-mail med en bekræftelse

Det kan tage omkring 5 bankdage, før tilbagebetalingen når dig. Hvis du ikke har modtaget din refusion inden for 30 dage efter, at vi har modtaget din pakke, skal du kontakte kundeservice via e-mail, chat eller telefon

Hvordan bliver jeg refunderet?

Du refunderes til den samme betalingsmetode, som du brugte ved køb af ordren. Hvis du delvist har betalt ordren med Sellpy Credits, bliver du ved første hånd refunderet i Sellpy Credits

Hvad gør jeg, hvis min ordre mangler eller er beskadiget?

Hvis du ikke har modtaget hele eller dele af din ordre, samt hvis din ordre er blevet beskadiget under transporten, bedes du venligst læse denne artikel for at få hjælp: Hvad gør jeg, hvis min ordre er beskadiget eller mangler?