Sælg med Sellpy
Prissættelse og andel
Hvordan får jeg min andel af salget?

Du trækker din andel af salget fra din Sellpy-konto. Din salgssaldo hos Sellpy stiger hver gang en vare sælges.

Opdateret over en uge siden

Hver gang en vare sælges, lægges din andel af salget til din salgssaldo. Du kan anmode om en udbetaling fra din saldo og vælge, om du vil have pengene udbetalt til din bankkonto, konverteret til Sellpy Credits eller doneret til velgørenhed. Som sælger kan du ikke blive betalingspligtig hos Sellpy.

Hvordan trækker jeg min andel af salget tilbage?

Som sælger har du en saldo på din Sellpy-konto, hvor vi tilføjer din andel af hver solgte vare. Du vælger selv, hvad du vil gøre med din andel – du kan få den indbetalt til din bankkonto, veksle den til Sellpy Credits (læs om Sellpy kreditter her)eller donere den til velgørenhed. Din saldo er gemt i 3 år.

Vejledning til at anmode om en udbetaling fra din saldo

• Log ind på din Sellpy-konto

• Klik på 'Hjem' og på 'Anmod om udbetaling'

• Klik på 'Anmod om udbetaling'

• Vælg, hvordan du vil udbetale din andel - bankkonto, Sellpy Credits eller donation

• Udfyld det beløb, du ønsker at udbetale

• Bekræft ved at klikke på "Anmod om udbetaling" nederst på siden

Efter første gang du har anmodet om en udbetaling, sender vi dig en bekræftelses-e-mail for at bekræfte udbetalingen, før den kan behandles.

Bemærk, hvis du har anmodet om en udbetaling til en bankkonto, kan det tage op til en uge for pengene at blive overført.

Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse, når jeg anmoder om en udbetaling?

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du anmoder om en udbetaling, skyldes det normalt, at oplysningerne ikke er udfyldt korrekt. Dobbelttjek, om beløbet for udbetalingen samt dine bankkontooplysninger er tilføjet korrekt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har fået en e-mail om, at min udbetaling mislykkedes?

Hvis dine bankkontooplysninger er angivet forkert, er vi ikke i stand til at gennemføre udbetalingen. I så fald annullerer vi udbetalingen og placerer andelen tilbage på din saldo. Du vil modtage en meddelelse via e-mail og bør opdatere dine bankkontooplysninger, når du anmoder om en ny udbetaling.

Hvad koster det at bruge salgsservicen?

Når du sælger med Sellpy, reserveres annoncegebyrene i første omgang på din saldo, når salget starter. Fratrækkes prisen for vores salgsservice først, når dine varer sælges eller doneres, og afhænger af den endelige pris. Jo dyrere vare du sælger, jo større mængde af salgsværdi beholder du.

Din andel er 40 % på slutpriserne op til 350 DKK, og så får du 70 % på den andel, der overstiger 350 DKK. Fra din andel fratrækkes annoncegebyret på 9 DKK*.

Hvordan fungerer annoncegebyret?

Annoncegebyret pålægges alle varer udgivet til salg. For bedre gennemsigtighed reserveres annoncegebyrene i første omgang på din saldo, når salget starter. Når din andel af solgte varer dækker omkostningerne til annoncegebyrerne, er du i stand til at anmode om en udbetaling.

Hvis en vare ikke er solgt ved udgangen af salgsperioden, fjernes annoncegebyret, og beløbet trækkes fra din saldo.

Kan I vise beregningen af min andel med et eksempel?

Som et eksempel for at vise, hvordan din andel af salget er beregnet, så lad os se på et par eksempler nedenfor:

• Endelig pris: 400 DKK

• Din andel: 166 DKK = 40 % x 350 DKK + 70 % x 50 DKK - 9 DKK

• Endelig pris: 200 DKK

• Din andel: 71 DKK = 40 % x 200 DKK - 9 DKK

• Endelig pris: 0 DKK (Varen er ikke solgt)

• Din andel: 0 DKK (Annoncegebyr fratrukket din saldo)

Hvad sker der, hvis min solgte vare returneres eller reklameres?

Sellpy tilbyder vores købere 30 dages returret, samt ret til at reklamere, hvis der skulle være noget galt med varen.

Hvis en vare returneres, påvirkes du ikke som sælger. Sellpy sørger for returneringsprocessen og yderligere handlinger, mens du som sælger får din andel

Hvis en vare gøres krav på og ikke kan offentliggøres til salg igen, modtager hverken du som sælger eller Sellpy sin andel af salget. Den tidligere salgsandel fratrækkes og betales tilbage til køber. Alle reklamerede varer er synlige på din salgsprofil.

Kan jeg blive betalingspligtig?

Som sælger kan du ikke blive betalingspligtig. Når din andel af salget er tilføjet din saldo, er Sellpys gebyrer allerede fratrukket. Hvis din saldo er negativ på grund af en reklamation, skal du ikke betale Sellpy , men det negative beløb vil blive udlignet, når flere af dine varer er solgt. Hvis din saldo er negativ, når du vælger at deaktivere din konto, vil den negative saldo blive annulleret.