Køb hos Sellpy
Min ordre
Hvad gør jeg, hvis min ordre er beskadiget eller mangler?

Hvis en vare fra ordren mangler/beskadiges, skal du oprette en klage på din Sellpy-konto. Kontakt os, hvis det drejer sig om en fuld ordre.

Opdateret over en uge siden

Hvis din ordre er forkert på en eller anden måde, mangler eller er beskadiget, kan du selvfølgelig rapportere dette til Sellpy. Hvis problemet vedrører en enkelt vare i din ordre, skal du registrere en klage via din Sellpy-konto - men hvis det drejer sig om den fulde ordre, kontakt vores kundesupport for at blive hjulpet Vi vil sammen med fragtfirmaet undersøge, hvad der er sket, og vender tilbage til dig med en løsning.

Hvad skal jeg gøre, hvis en vare i min ordre mangler?

Hvis du mangler en vare i din ordre, skal du rapportere dette som en klage i din ordrevisning via din Sellpy-konto.

• Klik på den pågældende ordre

• Klik på "Returner/klag" til højre for den vare, du vil indberette

• Vælg årsagen til "Varen blev ikke leveret (klage)"

• Skriv en beskrivende kommentar, for eksempel hvis emballagen var beskadiget, da du modtog pakken

• Vedhæft et billede, der viser eventuelle skader på emballagen, sammen med et billede, der viser forsendelsesetiketten på pakken

• Klik derefter på "Send"

Når du har registreret klagen, vil du modtage en bekræftelse på e-mail om, at vi har modtaget din klage. Vi vender tilbage til dig via e-mail, så snart vi har gennemgået din klage

Hvad skal jeg gøre, hvis min fulde ordre ikke er blevet leveret/mangler?

Hvis din ordre ikke er blevet leveret, og du ønsker at rapportere hele pakken som forsvundet, bedes du kontakte vores kundesupport for at blive hjulpet. Vores kundesupportteam vil sammen med fragtfirmaet undersøge, hvad der er sket, og vende tilbage til dig med en løsning.

Du kan finde kontaktoplysningerne til vores kundesupportteam her.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har modtaget den forkerte vare?

Hvis du har modtaget en eller flere forkerte varer i din ordre, skal du rapportere dette som en klage i din ordrevisning via din Sellpy-konto.Klik på den pågældende ordre

• Klik på den pågældende ordre

• Klik på "Returner/klag" til højre for den vare, du vil indberette

• Vælg årsagen "Jeg har modtaget den forkerte vare (klage)"

• Skriv en beskrivende kommentar

• Vedhæft et billede, der viser den vare, du modtog i stedet for den bestilte vare, inklusive et billede af varens ID-tag

• Klik derefter på "Send"

Når du har registreret klagen, vil du modtage en bekræftelse på e-mail om, at vi har modtaget din klage. Vi vender tilbage til dig via e-mail, så snart vi har gennemgået din klage.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har modtaget en andens ordre?

Hvis du har modtaget en ordre, som du ikke har bestilt, bedes du kontakte vores kundesupport for at blive hjulpet. Vores kundesupportteam vil sammen med fragtfirmaet undersøge, hvad der er sket, og vende tilbage til dig med en løsning.

Du kan finde kontaktoplysningerne til vores kundesupportteam her.