Sælg med Sellpy
Pak og indsend Sellpy posen
Hvordan bruger jeg den grønne og røde pose?

Du kan bestille den grønne pose til at donere tekstiler via Sellpy, eller den røde pose til at sende brændbare genstande til os.

Opdateret over en uge siden

For at vi kan passe godt på dine varer, har du mulighed for at tilføje den grønne pose til tekstiler du ønsker at donere – og den røde pose beregnet til brandfarlige genstande. Den grønne og røde pose sendes til dig sammen med din blå Sellpy pose. Du skal pakke den grønne og røde pose inde i den blå Sellpy-pose når du sender den tilbage til os.

Hvad er den grønne pose til?

Den grønne pose er en mindre pose, som indeholder cirka 6 liter. Den grønne pose er beregnet til at blive brugt til tekstiler, som du ønsker at donere direkte og ikke forsøge at sælge.

Hvordan bestiller jeg den grønne pose?

Når du bestiller en Sellpy pose, kan du vælge at tilføje den grønne pose gratis. Hvis du vælger at inkludere den grønne pose, vil du modtage lige så mange grønne poser som antallet af blå Sellpy-poser du har bestilt.

Hvordan sender jeg den grønne pose?

Den grønne pose skal forsegles og placeres i den blå Sellpy-pose. Du bør kun placere én grøn pose pr. blå Sellpy-pose. Indholdet af den grønne pose er ikke registreret, åbnet eller fotograferet af os, det er doneret eller genbrugt direkte.

Hvordan pakker jeg den grønne pose?

Den grønne pose skal indeholde tekstiler og stoffer, som du ønsker at donere, f.eks.

• Tøj

• Håndklæder

• Lagener

• Gardiner

• Dug

Hvad er den røde pose?

Den røde pose er en mindre pose, som indeholder cirka 6 liter. Den røde pose er beregnet til at blive brugt til at pakke brændbare genstande, som du ønsker at sælge.

Hvordan bestiller jeg den røde pose?

Når du bestiller en blå Sellpy pose, kan du også tilføje en Rød pose beregnet til brændbare genstande. Hvis du vælger at inkludere den røde pose, vil du modtage lige så mange røde poser som antallet af blå Sellpy-poser, du har bestilt.

Hvordan sender jeg den røde pose?

Den røde pose skal forsegles og placeres i den blå Sellpy-pose. Du bør kun placere én rød pose pr. blå Sellpy-pose. Læg den røde pose i den blå Sellpy-pose, når du er færdig med at pakke. Sæt etiketten for farligt gods på ydersiden af den blå pose (etiketten er inkluderet i din posebestilling).

Når din pose ankommer til vores lager, vil vi være i stand til at identificere etiketten for farligt gods. Vi åbner den blå pose for at fjerne den røde pose med brændbare genstande. Varerne pakket i den røde pose vil blive behandlet og registreret med det samme, da varerne opbevares separat. De øvrige varer i din blå Sellpy-pose vil blive opbevaret og registreret cirka på den anslåede behandlingstid, der er oplyst på hjemmesiden.

Hvordan pakker jeg den røde pose?

Litium batterier

• Telefoner

• Laptops

• El-værktøj

Brandfarlig væske

• Parfumer

• Neglelakfjerner

• Body mist

Aerosoler/Gasser

• Hårspray

• Tørshampoo