Køb hos Sellpy
Returneringer og reklamationer
Hvad bør jeg tænke på før jeg registrere en reklamation?

Reklamationen skal indeholde en tydelig kommentar, og et billede som tydeligt viser hvorfor varen reklameres.

Opdateret over en uge siden

Jo bedre information du giver os, jo hurtigere og smidigere kan vi behandle din reklamation.

Her er nogle tips, som er gode at huske på, når du registrerer din klage.

Vælg den rigtige årsag

Når du skal vælge en årsag, er det vigtigt, at du vælger en, der tydeligt matcher dit grundlag for reklamationen.

Nedenfor er en beskrivelse af de forskellige årsager du kan vælge imellem, når du registrerer din klage.

Varen mangler i leveringen:

Du mangler en vare i din levering. Det kan for eksempel være en levering, der aldrig er nået frem, eller en vare, der mangler i en ordre.

Produktet har en eller flere fejl, som ikke var inkluderet i beskrivelsen:

Du har modtaget en vare med en eller flere fejl, som ikke var med i varebeskrivelsen under annoncen. Det kan være, varer med huller, pletter, dårlig lugt, elektronik, der ikke virker, eller mærkekopier som ikke var nævnt.

OBS: Det er dog vigtigt at tænke på at varens tilstand også kan beskrive dette, og derved er reklamationen til tider ikke gyldig.

Hvis varen er beskrevet som "acceptabel" under tilstanden af varen, er det vigtigt at læse hvad denne beskrivelse indebærer. Da dette også kan være at varen har huller og/eller pletter som derfor ikke yderligere er blevet noteret i annoncen.

Beskrivelsen af ​​produktet i annoncen er forkert

Du har modtaget en vare, hvor beskrivelsen er forkert. Det kan dreje sig om varer med forkert størrelsesmærkning eller som har en forkert kategori.

Produktet er blevet beskadiget under levering

Du har modtaget en ordre, hvor en af ​​varerne er gået i stykker under levering på grund af defekt emballage. Dette kan være ødelagt porcelæn, understøttede elektroniske gadgets eller andre skader forårsaget af, at pakken er gået i stykker.

Jeg fik forkert vare

Du har modtaget en vare, som du ikke har bestilt. Du kan også vælge denne årsag, hvis du mangler en vare og har mistanke om, at der har været en forveksling.

Andre klager

Du er ikke sikker på, hvilken af ​​ovenstående muligheder du skal vælge.

Kommentar

I kommentaren til din klage er det vigtigt, at det er tydeligt hvad klagen/reklamationen drejer sig om, og at kommentaren er klar og detaljeret. .

Et eksempel på en uddybende og klar kommentar er:

”Det står i annoncen, at varen er i str medium, den er dog mærket som Small”

Et eksempel på en utydelig kommentar er:

"Passer ikke".

Billeder

Ved indsættelse af et eller flere billeder er det vigtigt at bruge billeder med god opløsning, hvor fejlen er tydeligt synlig.

Billederne kan også blive vist til sælger, så det er ekstra vigtigt at bruge passende billeder, og du eller andre personer må ikke synes på billederne.

Hvis et billede ikke er egnet eller på nogen måde er mangelfuldt, kan din klage blive afvist. Du skal derefter muligvis opdatere klagen med nye billeder, hvis du mener at klagen/reklamationen skal revuderes.

Ovenfor til venstre er et godt eksempel, hvor fejlen er tydeligt påvist.

Til højre ses et dårligt eksempel, hvor fejlen ikke fremgår af det tilsendte billede.

Kontakt venligst kundeservice (hello@sellpy.dk) for andre spørgsmål om din klage.