Sælg med Sellpy
Salg med Sellpy
Hvordan samarbejder Sellpy med velgørende organisationer og genbrugspartnere?
Hvordan samarbejder Sellpy med velgørende organisationer og genbrugspartnere?

Varer som ikke bliver solgt doneres enten til velgørenhed eller sendes til vores genbrugspartnere.

Opdateret over en uge siden

Hos Sellpy sørger vi for, at ingen ressourcer går til spilde. Her kan du læse mere om vores donationspartnere Myrorna, Stockholms Stadsmission, Ubrania Do Oddania og Unicef - samt om vores genbrugspartnere I:CO og Remondis.

Myrorna

Myrorna har som mål at bidrage til et mere bæredygtigt samfund ved at inspirere folk til at genbruge ting. Hele det økonomiske overskud går til Frelsens Hærs sociale arbejde i Sverige, og organisationen bidrager også til forskning i genbrug og genanvendelse.

Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission arbejder for et mere humant samfund ved at støtte mennesker, der lever i sårbarhed, med mad og tøj. En del af organisationens donationer går til Remake Textile Production - organisationens eget mode- og designmærke.

Ubrania Do Oddania og Unicef

Ubrania Do Oddania omdefinerer begrebet second hand på tekstilmarkedet for at bevise, at cirkularitet er både attraktivt og rentabelt. Ud over at indsamle tøj og gadgets driver de genbrugsbutikker i flere byer i Polen. Takket være vores partnerskab med Ubrania Do Oddania doneres en procentdel af hvert kilo tøj, der indsamles, til UNICEF og bruges til at hjælpe børn i Ukraine.

I:CO and Remondis

Varer, der sendes i den grønne pose, og varer, der sorteres fra på grund af lav værdi eller defekter, sendes til vores genbrugspartnere I:CO og Remondis. Til gengæld for varerne og tekstilerne modtager vi et lille gebyr pr. kilo til dækning af en del af vores administrationsomkostninger. Varerne sorteres yderligere i henhold til EU's affaldshierarki, hvilket betyder, at de enten genbruges eller genanvendes. Genbrugstøj bliver som regel makuleret til tekstilfibre, så de kan bruges som isolering eller fyld.

Donér din profit

Når du sælger med Sellpy, kan du også vælge at donere hele eller en del af dit overskud til følgende organisationer:

• WWF

• Til fordel for Røde Kors