Myynti Sellpyn kautta
Miten käytän Sellpy-tiliäni?

Sellpy-tilin kautta hallinnoit sekä myyntiä että tilauksia. Lue pikaopastus Sellpy-tilillä navigoimisesta.

Päivitetty yli viikko sitten

Sellpy-tiliä ei tarvita, mutta se on erittäin hyödyllinen. Tallennamme kaikki myyntiä ja tilauksia koskevat tiedot Sellpy-tilillesi. Tili luodaan ja sitä hallitaan helposti kirjautumalla sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi Sellpyn sivustolla. Voit tarkastella kaikkia tallennettuja henkilökohtaisia tietoja ja poistaa tilin milloin tahansa.

Miten luon Sellpy-tilin?

Voit luoda Sellpy-tilin helposti rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi TÄÄLLÄ Sellpyn sivustolla. Tilisi on henkilökohtainen, ja pääset käsiksi sekä myyntiin että tilauksiin samalta tililtä.

Miksi en voi kirjautua sisään?

Jos sinulla on ongelmia Sellpy-tilillesi kirjautumisessa, tarkista ensin, oletko käyttänyt salasanaa kirjoittaessasi pieniä ja isoja kirjaimia, ja tarkista, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen.

Jos tämä ei auta, napsauta "Unohditko salasanasi"? - saat silloin sähköpostin Sellpyltä salasanan vaihtamiseksi. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Tarvitsenko Sellpy-tilin käyttääkseni Sellpyä?

Sinulle tuotteiden ostajana:

Ostajana et tarvitse Sellpy-tiliä ensimmäisellä kerralla, kun teet tilauksen. Osto kuitenkin rekisteröidään sähköpostiisi sivuillamme. Jos haluat rekisteröidä palautuksen tai tehdä reklamaation, sinun on aktivoitava tilisi joko klikkaamalla "Omat tilaukset" tilausvahvistussähköpostissasi tai klikkaamalla "Unohdin salasanani" kirjautumissivulla.

Kun teet tilauksen toisen kerran, pyydämme sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi ja luomaan samalla tilin.

Mihin voin käyttää Sellpy-tiliäni ostajana?

Kun sinulla on Sellpy-tili, voit esimerkiksi:

• Tallentaa tuotteita Suosikit-listaan

• Tarkkailla tiettyjä hakuja

• Hankkia henkilökohtaisia suosituksia viikottain

Sinulle tuotteiden myyjänä:

Myyjänä sinulla on oltava Sellpy-tili, jotta voit hallita myyntiäsi. Rekisteröidyt sellpy.fi- sivuston kirjautumislinkin kautta.

Voit tehdä Sellpy-kassitilauksen sähköpostiosoitteellasi ja tiliä ei tarvitse luoda etukäteen. Sellpy-tilisi on kuitenkin aktivoitava jälkikäteen, jotta voit kirjautua sisään. Aktivoit Sellpy-tili siirtymällä sisäänkirjautumissivulle ja syöttämällä saman sähköpostiosoitteen, jota käytit tilauksessa.

Mihin voin myyjänä käyttää Sellpy-tiliäni?

Sellpy-myyjänä voit käyttää Sellpy-tiliäsi esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

• Myynti-ilmoituksissa oleven hintojen ja kuvauksien muuttamiseen

• Uusien Sellpy-kassien ja noudon tilaukseen

• Osuutesi nostamiseen myynnistäsi

Kuinka muutan yhteystietojani?

Jos sinun on vaihdettava osoitetta, puhelinnumeroa tai muita Sellpy-tiliisi liittyviä tietoja, voit tehdä sen valikon "tilin asetukset"-kohdasta.

Siellä voit myös valita, haluatko vastaanottaa jatkuvia kampanjoita ja tarjouksia sähköpostitse rastittamalla vieressä olevan ruudun. Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä tietoja Sellpy kerää ja miten pääsen niihin käsiksi?

Käytämme evästeitä parantaaksemme Sellpyssä tarjoamaamme kokemusta ja palveluita. Voit lukea evästekäytäntömme täälta ja siitä, millaisia ​​evästeitä käytämme. tietosuojakäytännöstämme, näet, minkä tyyppisiä tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen.

"Tilin asetukset" -kohdassa pääset käsiksi kerättyihin tietoihin napsauttamalla "Pyydä tietojani".

Kuinka poistan tilini?

Lopettaaksesi tilisi, siirry "Tilin asetuksiin" ja napsauta "En halua enää olla Sellpyn asiakas". Muista, että jos poistat Sellpy-tilisi, kaikki tiedot menetetään eikä niitä voi palauttaa. Tili poistetaan 30 päivän kuluessa pyynnön lähettämisestä.

Lue lisää siitä, miten tietojasi tallennetaan DAC7:n osalta täältä: Kuinka DAC 7- raportointi toimii Sellpyllä?