Ostaminen Sellpystä
Tilaaminen ja toimitus
Mitä teen, jos tilaukseni on kadonnut tai vaurioitunut?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos tilauksesi on jollakin tavalla virheellinen, siitä puuttuu tuotteita tai se on vaurioitunut, voit tietenkin ilmoittaa tästä Sellpylle. Jos ongelma koskee yksittäistä tuotetta tilauksestasi, rekisteröi reklamaatio Sellpy-tilisi kautta - mutta jos ongelma koskee koko tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua. Tutkimme tällöin tapahtunutta yhdessä kuljetusyhtiön kanssa ja palaamme sinulle ratkaisun kanssa.

Mitä teen, jos tilauksestani puuttuu tuote?

Jos tilauksestasi puuttuu tuote, rekisteröi tästä reklamaatio Sellpy-tilisi tilaussivulta näitä ohjeita noudattaen:

• Valitse oikea tilaus

• Klikkaa "Palautus/Reklamaatio" sen tuotteen oikealta puolelta, jonka haluat reklamoida

• Valitse syyksi "Reklamaatio: Tuotetta ei toimitettu"

• Kirjoita selittävä kommentti, jossa voit esimerkiksi mainita, jos paketti oli vaurioitunut sinun vastaanottaessasi sen.

• Liitä kuva, missä näkyy mahdollinen vaurio paketissa, sekä kuva pakettiin kiinnitetystä osoitekortista.

• Klikkaa "Lähetä"

Rekisteröityäsi reklamaation, saat heti vahvistuksen reklamaation vastaanotosta sähköpostitse. Palaamme sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet reklamaatiosi.

Mitä teen, jos tilaustani ei olla toimitettu, tai se on kadonnut?

Jos tilaustasi ei olla toimitettu, ja haluat rekisteröidä koko tilauksen kadonneeksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua. Tutkimme tällöin tapahtunutta yhdessä kuljetusyhtiön kanssa ja palaamme sinulle ratkaisun kanssa.

Löydät yhteystiedot asiakastukitiimiimme tästä.

Mitä teen, jos olen vastaanottanut väärän tuotteen?

Jos olet vastaanottanut yhden tai useamman väärän tuotteen, rekisteröi tästä reklamaatio Sellpy-tilisi tilaussivun kautta:

• Valitse oikea tilaus

• Klikkaa "Palautus/Reklamaatio" sen tuotteen oikealta puolelta, jonka haluat reklamoida

• Valitse syyksi "Reklamaatio: Sain väärän tuotteen"

• Kirjoita selittävä kommentti.

• Liitä sellainen kuva saamastasi tuotteesta, missä tuotteen Sellpy-etiketti näkyy selvästi

• Klikkaa "Lähetä"

Rekisteröityäsi reklamaation, saat heti vahvistuksen reklamaation vastaanotosta sähköpostitse. Palaamme sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet reklamaatiosi.

Mitä teen, jos olen saanut jonkun toisen tilauksen?

Jos olet vastaanottanut tilauksen, mitä et tilannut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua. Tutkimme tällöin tapahtunutta yhdessä kuljetusyhtiön kanssa ja palaamme sinulle ratkaisun kanssa.

Löydät yhteystiedot asiakastukitiimiimme tästä.