Alle collectiesVerkopen met SellpyHet verkoopproces
Hoe worden mijn objecten beschreven?

Wij voorzien je items van informatieve advertenties en professionele foto's. Je kunt wijzigingen aanbrengen in de beschrijving.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij voorzien je ingediende items van informatieve advertenties om een gedetailleerde beschrijving van elk item te geven aan geïnteresseerde kopers. Je kunt de beschrijving aanpassen in je Sellpy account. We voegen ook professionele foto's vanuit verschillende hoeken toe aan je advertenties om ervoor te zorgen dat het item er perfect uitziet op de website!

Kan ik de beschrijving of foto's in mijn advertenties wijzigen?

Ja, tijdens het hele verkoopproces kun je wijzigingen aanbrengen in de advertentie. De meeste wijzigingen kun je zelf doen via de Sellpy account. Ga gewoon naar de artikelpagina en klik op de knop Bewerken. De wijziging wordt meteen bijgewerkt in je advertentie.

Sommige veranderingen kunnen alleen door Sellpy worden gedaan, bijvoorbeeld nieuwe foto's, de conditie aanpassen, etc. . In deze gevallen doorloopt het item hetzelfde proces als voorheen. Om een Wijzigingsverzoek in te dienen klik je op de wijzig knop onderaan de pagina.

Hoe wordt de conditie van het item geclassificeerd?

Bij het schrijven van de objectbeschrijving classificeren we de algemene staat van het object in vijf verschillende categorieën: nieuw, zeer goed, goed, acceptabel of slecht. Je kunt hier een meer gedetailleerde beschrijving van de verschillende condities lezen: Hoe omschrijft Sellpy de staat van artikelen?