Alle collectiesVerkopen met Sellpy
Hoe gebruik ik mijn Sellpy-account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Sellpy-account is niet verplicht, maar wel zeer nuttig om te hebben. We slaan alle informatie met betrekking tot je verkopen en bestellingen op in je Sellpy-account. Het account is eenvoudig aan te maken en te beheren door in te loggen met je e-mail op de website van Sellpy. Je kunt te allen tijde toegang krijgen tot alle opgeslagen persoonlijke informatie en het account verwijderen.

Hoe maak ik een Sellpy-account aan?

Je kunt eenvoudig een Sellpy-account aanmaken door je te registreren met je e-mail HIER op de Sellpy-website. Je account is persoonlijk en je hebt toegang tot zowel je verkopen als je bestellingen op hetzelfde account.

Waarom kan ik niet inloggen?

Als je problemen hebt met inloggen op je Sellpy-account, begin dan met controleren of je kleine letters en hoofdletters hebt gebruikt bij het invoeren van het wachtwoord en controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd.

Als dat niet werkt, klik dan op "Wachtwoord vergeten" zodat je een e-mail krijgt om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met ons klantenserviceteam, we helpen je graag!

Is het verplicht om een Sellpy-account te hebben?

Voor jou als koper:

Als koper heb je de eerste keer dat je een bestelling plaatst geen Sellpy-account nodig. De aankoop wordt geregistreerd op basis van je e-mailadres. Als je een retourzending of klacht wilt registreren, moet je je account activeren door te klikken op "Mijn bestellingen" in de e-mail met je bestelbevestiging of door te klikken op "Wachtwoord vergeten" op de inlogpagina.

De tweede keer dat je een bestelling plaatst, vragen we je om het e-mailadres te bevestigen en tegelijkertijd een account aan te maken.

Waarvoor kan ik mijn Sellpy-account als koper gebruiken?

Door een Sellpy-account te hebben, kun je bijvoorbeeld:

• Items opslaan als favorieten in je eigen persoonlijke lijst

• Een specifieke zoekopdracht volgen

• Op maat gemaakte aanbevelingen ontvangen die eens per week worden samengesteld

Voor jou als verkoper:

Als verkoper moet je een Sellpy-account hebben om je verkopen te beheren. Meld je aan via de inloglink op de lokale Sellpy-website.

Je kunt een bestelling voor Sellpy-tassen alleen plaatsen met je e-mail en zonder een account aan te maken. Het account moet daarna worden geactiveerd om in te kunnen loggen. Activeer het Sellpy-account door naar de inlogpagina te gaan en hetzelfde e-mailadres in te voeren als dat je hebt gebruikt voor je tasbestelling.

Waarvoor kan ik mijn Sellpy-account als verkoper gebruiken?

Als verkoper bij Sellpy kun je bijvoorbeeld je Sellpy-account gebruiken om:

• Prijzen en beschrijvingen in je advertenties te wijzigen

• Nieuwe tassen en ophaalafspraken te bestellen

• Je deel van de verkopen op te nemen

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?

Als je je adres, telefoonnummer of de accountinformatie die aan je Sellpy-account is gekoppeld wilt wijzigen, kun je dit doen onder accountinstellingen in het menu.

Hier kun je er ook voor kiezen om doorlopende campagnes en aanbiedingen via e-mail te ontvangen door het vakje ernaast aan te vinken. Om je e-mailadres te wijzigen, moet je contact opnemen met onze klantenservice.

Welke gegevens verzamelt Sellpy en hoe kan ik er toegang toe krijgen?

We gebruiken cookies om de ervaring en diensten die we op Sellpy aanbieden te verbeteren. Je kunt onze Cookie Policy HIER lezen en over de soorten cookies die we gebruiken. In ons Privacybeleid kun je zien welk type informatie we verzamelen en voor welk doel.

Onder Accountinstellingen kun je toegang krijgen tot de verzamelde gegevens door te klikken op Mijn gegevens opvragen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Om je account bij ons te beëindigen, ga je naar Accountinstellingen en klik je op 'Ik wil geen klant meer zijn van Sellpy'. Onthoud dat als je je Sellpy-account verwijdert, alle gegevens verloren gaan en niet kunnen worden hersteld. Het account wordt binnen 30 dagen na het indienen van het verzoek verwijderd.

Lees meer over hoe je informatie wordt opgeslagen met betrekking tot DAC7 hier: Hoe rapporteert Sellpy DAC7?