Verkopen met Sellpy
Hoe neem ik mijn deel van de omzet op?

Je kunt jouw deel van de verkoop aanvragen nadat je artikelen zijn verkocht en betaald door de koper.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer kan ik mijn deel van de omzet opnemen?

Zodra een item is verkocht en betaald, kunt je jouw aandeel voor elk item intrekken. Je kunt ook wachten tot de gehele verkoop is afgerond, d.w.z. alle artikelen zijn verkocht of gedoneerd, en het volledige bedrag in één keer opnemen. Wij informeren je zodra je verkoop rond is. Als je jouw aandeel niet binnen 3 jaar na de verkoop van een item heeft ingetrokken, gaat uw aandeel over op Sellpy en vervalt je recht op jouw aandeel.

Hoe neem ik mijn verkoopaandeel op?

Volg deze stappen om je aandeel op te nemen:

• Log in op je Sellpy-account.

• Klik op ‘Home’ en op ‘Uitbetaling aanvragen’.

• Klik op ‘Uitbetaling aanvragen’.

Vul de gegevens van je bankrekening in en klik vervolgens nogmaals op ‘Uitbetaling aanvragen’. Het duurt maximaal een week voordat je het geld op je rekening ziet staan. De status tijdens ons uitbetalingsproces is 'Je hebt geen uitbetalingsverzoeken'.

Is het mogelijk om mijn deel weg te geven aan een goed doel?

Ja, je kunt je deel doneren door deze stappen te volgen:

• Log in op je Sellpy-account.

• Klik op ‘Home’ en op ‘Jouw saldo’.

• Selecteer een bedrag om te doneren en kies een liefdadigheidsorganisatie.

• Klik op ‘Uitbetaling aanvragen’.