Vi gör en noggrann bedömning av varorna här på plats, men givetvis har du som säljare möjlighet att påverka beskrivningen i annonsen om du känner att det är någonting som fattas.

För att ändra i en annons kan du klicka på annonsen via ditt Sellpy-konto.
Välj "Ändra", ändra eller lägg till information i fälten som visas nedanför. Om det finns en auktion på Tradera startas den om när du sparar ändringarna. Har auktionen redan fått bud kan vi tyvärr inte justera informationen i annonsen.

Vill du ändra någon annan information än vad som är möjligt för dig på Sellpy-kontot?

Meddela oss via knappen "Skicka en ändringsförfrågan" i varans annons så kikar vi på det.

Läs mer om hur du sätter ett eget pris på din vara HÄR