Sälja eller köpa via Sellpy Circle
Köp via Sellpy Circle
Hur gör jag en retur på en Sellpy Circle-vara?

Du registrerar en retur på din Sellpy Circle-vara via ditt Sellpy-konto och returnera med Sellpys fraktsedel eller använda eget fraktsätt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändrar du dig kring ditt köp och vill returnera varan är du välkommen att skicka tillbaka den till oss förutsatt att varan är i samma skick som när du köpte den. Returrätten gäller 30 dagar från att du hämtat ut paketet.

Hur registrerar jag en retur på en Circle-vara?

• Gå in på "Mina ordrar" i din profil och välj ordern det gäller

• Klicka på "Returnera/reklamera" till höger om varan

• Du kan välja att skicka tillbaka varan med Sellpy retur för 59 SEK eller skicka tillbaka returen med ett eget fraktsätt. Notera att vi inte kan hämta ut paket som levereras till ombud.

• Så fort vi har hanterat returen på vårt lager sätter vi igång din återbetalning. Du blir informerad via mail när återbetalningen är på väg

Hur returnerar jag min Circle-vara med Sellpys retursedel?

Efter att du har registrerat din retur på Circle-varan kan du boka returfrakt från Sellpy. När du bokat returfrakten skapas en retursedel som PDF samt en QR-kod. Välj att antingen skriva ut retursedeln hemma eller visa upp QR-koden för postombudet så skriver dom ut den kostnadsfritt till dig. Returkostnaden om 59 SEK dras från din återbetalning när vi tar emot varan på vårt lager.

Hur returnerar jag min Circle-vara med eget fraktsätt?

Vill du skicka din retur med ett eget fraktsätt ser du vilken adress du ska ange i din retur-vy via Sellpy-kontot. Det kan skilja sig beroende på hur stort och tungt ditt paket är. Observera att vi ej har möjlighet att hämta ut paket från ombud.