Hur säljer jag en vara med Sellpy Circle?

Du laddar enkelt upp varans annons via ditt Sellpy-konto. Uppdatera beskrivningen, sätt ett pris och skicka varan när den sålts!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Sellpy Circle kan du enkelt sälja dina tidigare köpta varor - utan att behöva skicka in dem till Sellpy! Återaktivera annonsen via ditt Sellpy-konto. Behålls 80% av försäljningsvärdet när vara säljs.

Hur laddar jag upp en annons på Sellpy Circle?

Din Sellpy Circle-annons laddar du upp i tre enkla steg:

Steg 1. Återaktivera annonsen

Alla varor du har köpt på Sellpy och har kvar hemma kan säljas med Sellpy Circle. Du hittar alla dessa varor på ditt Sellpy-konto HÄR.

I annonsen återanvänder du enkelt den information som redan finns sparad om varan från när den såldes av Sellpy. Om varans skick eller utseende har förändrats sedan du köpte vara, uppdaterar du detta enkelt i beskrivningen i samband med att annonsen återaktiveras

Steg 2. Prissätt varan

Vi föreslår ett pris baserat på vad liknande varor säljs för på Sellpy, men du kan såklart bestämma priset själv.

Steg 3. Publicera annonsen!

När du kollat igenom beskrivningen och prissättningen finns det bara en sak kvar - lägg upp din Circle-vara till försäljning.

Läs mer om hur du skickar din sålda vara här: Hur skickar jag en såld Sellpy Circle-vara?

Hur länge ligger min annons ute med Sellpy Circle?

Annonsen ligger ute i 60 dagar eller tills dess att varan säljs. Du som säljare kan när som helst avbryta försäljningen. Ändrar du något i annonsen startas tiden om.

Sellpy påminner dig via mail efter halva försäljningstiden (30 dagar) samt när det är en vecka kvar. Då kan det vara bra att fundera på om någon information kan adderas eller om prissättningen borde justeras.

Vad kostar det att sälja med Sellpy Circle?

Varor som säljs via Sellpy Circle ger dig som säljare 80% av försäljningsvärdet. Det finns ingen annonskostnad. Din andel av försäljningen läggs på ditt saldo inne på Sellpy-kontot 14 dagar efter att varan skickats till köparen.

Du kan läsa här hur du begär en utbetalning från ditt saldo: Hur begär jag en utbetalning från saldot?

Kan jag plocka ner min annons från Sellpy Circle?

Ja, om du har ångrat dig och inte längre vill sälja varan med Sellpy Circle så kan du enkelt plocka ner annonsen. Gå in i varan annons och klicka på avbryt försäljning.

Vad är en köpförfrågan och varför har jag fått en?

Har du fått en mail om en köpförfrågan innebär det att någon är intresserad av en vara som du tidigare köpt av Sellpy. Välj själv om varan ska läggas ut till försäljning via Sellpy Circle eller inte.

I sökfunktionen på vår hemsida visas ett urval av tidigare sålda varor som köpare kan skicka en köpförfrågan på. Vi visar endast annonsen på varan och du som äger varan förblir anonym. Vill du inte längre vara tillgänglig för att få en köpförfrågan kan du stänga av detta i dina kontoinställningar