För dig som säljer med Sellpy
Hur fungerar mitt Sellpy-konto?

Med ett Sellpy-konto hanterar du både dina försäljningar och beställningar. Läs en snabbguide om hur du navigerar på Sellpy-kontot.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du behöver inte skapa ett Sellpy-konto men det finns många fördelar till att ha ett. Vi sparar all information om dina försäljningar och ordrar på ditt Sellpy-konto. Kontot skapas och hanteras enkelt genom att logga in med din e-post Sellpys webbplats. Du kan när som helst komma åt all sparad personlig information och radera kontot.

Hur skapar jag ett Sellpy-konto?

Du skapar enkelt ett Sellpy-konto genom att registrerar dig med din e-post HÄR på Sellpys hemsida. Ditt konto är personligt och du har tillgång till både dina försäljningar och ordrar på samma konto.

Varför kan jag inte logga in?

Om du har problem med att logga in, se efter först om du använt små och stora bokstäver när du skrivit in lösenordet samt dubbelkolla så att du har skrivit in rätt mailadress. Klicka annars på "Glömt ditt lösenord?" - då får du ett mail för att återställa lösenordet. Skulle det fortsätta strula är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Behöver jag ha ett konto för att använda Sellpy?

För dig som köpare:

Som köpare behöver du inget Sellpy-konto första gången du skapar en order. Köpet registreras på din e-post. Om du vill registrera en retur eller reklamation måste du däremot aktivera ditt Sellpy-konto, detta gör du antingen genom att klicka på "Mina beställningar" i din orderbekräftelse eller klicka på "Glömt mitt lösenord" på inloggningssidan.

Andra gången du gör en beställning kommer vi att be dig bekräfta mailadressen och samtidigt skapa ett konto.

Hur kan jag använda mitt Sellpy-konto som köpare?

När du har ett Sellpy-konto, kan du som köpare bland annat:

• Spara varor i Favoriter i olika listor

• Bevaka en specifik sökning

• Få skräddarsydda rekommendationer sammanställda en gång i veckan

För dig som säljare:

Som säljare måste du ha ett Sellpy-konto för att kunna hantera din försäljning. Registrera dig via inloggningslänken på din lokala Sellpy-webbsida.

Du kan beställa Sellpy-påsar med din e-post och utan att skapa ett konto. Kontot måste aktiveras i efterhand för att du ska kunna logga in. Aktivera Sellpy-kontot genom att gå till inloggningssidan och ange samma e-postadress som du använde för din påsbeställning.

Hur kan jag använda mitt Sellpy-konto som säljare?

Med ditt Sellpy-konto kan du som säljare bland annat:

• Ändra priser och beskrivningar i dina annonser

• Beställa nya påsar samt upphämtning

• Begära ut din andel av försäljningen

Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter?

Om du skulle behöva ändra adress, telefonnummer eller de kontouppgifter som är kopplat till ditt Sellpy-konto, kan du göra det under Kontoinställningar i menyn.

Där kan du även välja att få löpande kampanjer och erbjudanden via email genom att bocka i rutan bredvid. För att ändra din mailadress behöver du kontakta vår kundtjänst.

Vilken data samlar Sellpy in och hur kan jag få tillgång till den?

Vi använder s.k. Cookies för att förbättra upplevelsen och tjänsterna vi erbjuder via sellpy.se. Här kan du läsa vår Cookiespolicy och om vilka typer av cookies vi använder. I vår datapolicy kan du se vilken typ av information vi samlar in och i vilket syfte.

Under Kontoinställningar kan du få tillgång till den insamlade datan genom att klicka på "Begär ut min data".

Hur tar jag bort mitt konto?

För att avsluta ditt konto hos oss går du in i Kontoinställningar och klickar i "Jag vill inte längre vara kund hos Sellpy". Kom ihåg att om du tar bort ditt Sellpy-konto går all data förlorad och kommer inte kunna återskapas. Kontot tas bort inom 30 dagar från att du skickat förfrågan.

Läs mer om hur din information sparas angående DAC7 här: Hur rapporterar Sellpy DAC7?

Jag är en influencer, hur kan jag samarbeta med Sellpy?

Älskar du second hand? Är du aktiv på Instagram eller TikTok? Har du ett engagerat community? Då är vi kanske en match!

Vill du jobba med oss? Då behöver du bara fylla i den här enkäten. Om vi tycker att vi är en match kommer vi att återkomma till dig inom 2 veckor.