Ditt köp skickas vanligtvis till dig inom 1-4 arbetsdagar efter att vi har registrerat din order som betald. Varan skickas med det leveranssätt du har valt i samband med din betalning. Beroende på var du bor och orderns vikt och storlek kan du välja mellan att använda PostNord, Schenker, Citymail, Budbee eller Sellpys egen hemleverans.

Du får alltid en bekräftelse på email från oss när paketet har skickats från vårt lager och det tar då mellan 2-4 dagar innan det når dig. Om paketet är för stort för att gå ner i brevlådan kommer du att bli aviserad via email om vilket ombud som du kan hämta paketet på. Var noga med att kolla i din skräpmail om du saknar en avisering.

Vi erbjuder samfrakt för auktioner som du vinner inom loppet av 2 dagar efter din första vunna auktion. Det vill säga - om du budar hem en vara på en måndag kommer alla auktioner du vinner under måndagen, tisdagen och onsdagen att samfraktas. - läs mer här.

Citymail levererar till ca 60% av Sveriges befolkning och kan användas om du har ett postnummer som ingår i följande serier:

10000 - 19999
20000 - 26999
40000 - 44999
47500 - 47599
62000 - 62499
63000 - 64999
70000 - 76999

Sellpys hemleverans är valbar om du bor i Storstockholm, centrala Enköping eller centrala Västerås.