När vi sorterat din påse får du ett mail och kan då logga in på ditt Sellpy-konto för att se dina saker, hur de sorterats och varför. Inom dessa 48 timmar kan du också framföra önskemål via ditt Sellpy-konto gällande de utsorterade sakerna. Detta är såklart valfritt. Om du inte har några synpunkter skickas utsorterade saker efter dessa 48 timmar till välgörenhet automatiskt.

Varor kan sorteras ut av olika anledningar. Det kan handla om att varan bedöms ha ett andrahandsvärde som är lägre än 50 SEK eller att varan är sliten, har fläckar eller är smutsig.

Begär ombedömning av utsorterade varor

Om dina saker värderas som ej säljbara på något sätt sorteras dem ut. Om du inte är nöjd med vår sortering kan du inom 48 timmar begära ombedömning och välja att få tillbaka varan om ombedömningen nekas. Du betalar då en fraktkostnad på 49 SEK per försäljning för de varor du vill få tillbaka. Om varorna läggs ut till försäljning och ingen vara skickas tillbaka, återbetalar vi dig fraktkostnaden automatiskt efter 14 dagar.

Få tillbaka utsorterade varor direkt

Du kan också begära att få tillbaka utsorterade varor direkt. Du betalar då en fraktkostnad på 49 SEK per försäljning för de varor du vill få tillbaka.

Läs mer om hur du begär en ombedömning HÄR.