Kan jag få tillbaka inskickade varor?

Du kan begära att få tillbaka inlämnade varor via ditt Sellpy-konto, så länge varor inte har sålts, donerats eller återvunnits ännu

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du som säljare har möjlighet att få inskickade varor via ditt Sellpy-konto returnerade om du vill detta. Vi kan också returnera hela Sellpy-påsen till dig, så länge vi ännu inte har sorterat dina varor.

Hur får jag som säljare tillbaka varor som ligger ute till försäljning?

Varor som lagts ut till försäljning kan returneras till dig så länge de inte har sålts, återvunnits eller donerats.

Du avbryter försäljningen genom att gå in på varans annons och klickar på "Avbryt försäljning och få tillbaka". Efter att du har avbrutit försäljningen läggs varan i din varukorg. Du betalar annonsavgiften samt fraktkostnaden för att få varan returnerad.

Vad som är bra att veta är att du kan avbryta försäljningen för flera varor samtidigt och lägga till dem i din varukorg, för att kombinera fraktkostnaden. Du kan till och med lägga till andra varor från hemsidan som du vill köpa i varukorgen!

Hur får jag som säljare tillbaka utsorterade varor?

När vi är klara med att sorteringen av din Sellpy-påse kan du begära att få utsorterade varor returnerade inom 72 timmar via Sellpy-kontot. Läs mer i den här artikeln: Hur sorteras mina varor till försäljning?

Hur får jag som säljare tillbaka hela Sellpy-påsen?

Om du har ändrat dig och inte längre vill sälja med Sellpy kan vi hjälpa dig att få tillbaka hela Sellpy-påsen, detta så länge påsen inte har öppnats för sortering ännu. Kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med detta.